ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής Μαριτσών: Απέκτησε Κρητικό, ανανέωσαν Βασιλώττος και Ανδρεόπουλος

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ- ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Με εντα­τι­κούς ρυθμούς συνε­χί­ζε­ται η υλο­ποί­ηση του προ­γραμ­μα­τι­σμού στην ομάδα του Ηρακλή Μαρι­τσών ενόψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας, σύμφωνα με τις ειση­γή­σεις του προ­πο­νητή Κώστα Πάττα.

Οι «πρά­σι­νοι» ενί­σχυ­σαν περαι­τέρω το έμψυχο δυνα­μικό τους, ενώ δια­τή­ρη­σαν στις τάξεις τους ακόμα δύο ποδο­σφαι­ρι­στές του υπάρ­χο­ντος ρόστερ.

Συγκε­κρι­μένα, οι Μαρι­τσε­νοί ολο­κλή­ρω­σαν την μετεγ­γραφή του Βασίλη Κρη­τι­κού που είχε μείνει ελεύ­θε­ρος από τον Α.Σ. Ρόδος. Η διοί­κηση είχε συμ­φω­νή­σει προ­φο­ρικά με τον έμπειρο αμυ­ντικό εδώ και ημέρες και το βράδυ της Τρίτης διευ­θε­τή­θη­καν οι τελευ­ταίες λεπτο­μέ­ρειες που είχαν απο­μεί­νει, με τον Κρητικό να υπο­γρά­φει την έναρξη της συνερ­γα­σίας του.

Ταυ­τό­χρονα, το βράδυ της Τρίτης οι Μαρι­τσε­νοί συμ­φώ­νη­σαν στην επέ­κταση της συνερ­γα­σίας τους με τον νεαρό μεσο­ε­πι­θε­τικό Χαρά­λα­μπο Βασι­λώττο και τον έμπειρο μέσο Γιώργο Ανδρε­ό­πουλο, οι οποίοι θα ενι­σχύ­σουν τον Ηρακλή και στην νέα σεζόν.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση που εκδό­θηκε:

«Το Δ.Σ. του Ηρακλή Μαρι­τσών είναι στην ευχά­ρι­στη θέση να ανα­κοι­νώ­νει τις εξε­λί­ξεις που προ­έ­κυ­ψαν μετά τις σημε­ρι­νές (σ.σ. Τρίτη) συνα­ντή­σεις.

Η δεύτερη μετεγ­γραφή της ομάδας για φέτος είναι ο Βασίλης Κρη­τι­κός.

Στις ανα­νε­ώ­σεις, ακο­λού­θη­σαν ο μικρός και ‘’τρελός’’ Χαρά­λα­μπος Βασι­λώτ­τος και ο… πιστός στρα­τιώ­της που έγινε πλέον μόνιμος κάτοι­κος Μαρι­τσών , Γιώργος Ανδρε­ό­που­λος. Έρχο­νται νέες εξε­λί­ξεις, μείνετε συντο­νι­σμέ­νοι».

«Τέλος» ο Παφιά­κης, «πλη­σιά­ζει» ο Αθα­να­σίου

Παρελ­θόν από τις τάξεις του Ηρακλή Μαρι­τσών απο­τε­λεί ο Σάββας Παφιά­κης, καθώς οι δύο πλευρές δεν συμ­φώ­νη­σαν στην επέ­κταση της συνερ­γα­σίας τους και έτσι θα ακο­λου­θή­σουν δια­φο­ρε­τι­κούς δρόμους στην νέα σεζόν.

Ο έμπει­ρος ακραίος μεσο­ε­πι­θε­τι­κός κυκλο­φο­ρεί ελεύ­θε­ρος στην αγορά και είναι σίγουρο ότι πολλές ομάδες θα ενδια­φερ­θούν για τις υπη­ρε­σίες του.

Η λύση της συνερ­γα­σίας με τον Σάββα Παφιάκη, ανα­γκά­ζει τους Μαρι­τσε­νούς να στρέ­ψουν την προσοχή τους στην μετεγ­γρα­φική αγορά, καθώς θέλουν να καλύ­ψουν με τον καλύ­τερο δυνατό τρόπο το κενό που άφησε.

Τώρα όσον αφορά στον Παντελή Αθα­να­σίου, το βράδυ της Τρίτης οι «πρά­σι­νοι» είχαν επαφή με τον έμπειρο ποδο­σφαι­ρι­στή.

Οι πλη­ρο­φο­ρίες ανα­φέ­ρουν ότι οι δύο πλευρές συμ­φώ­νη­σαν στους περισ­σό­τε­ρους όρους της συνερ­γα­σίας τους για την νέα σεζόν και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα γίνει νέο ραντε­βού, έτσι ώστε εκτός απρο­ό­πτου, να κλείσει η μετεγ­γραφή του Παντελή Αθα­να­σίου στον Ηρακλή Μαρι­τσών.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.