Ειδήσεις

ΥΠΕΣ: Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι μπορούν να δώσουν παράταση κατά περίπτωση

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι μπορούν να δώσουν παράταση κατά περίπτωση στην εκλογική διαδικασία. Αυτό ανέφεραν στο Capital.gr πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, συμπληρώνοντας ότι αυτό δεν αποτελεί γενική οδηγία του υπουργείου αλλά έγκειται στην κρίση του εκάστοτε δικαστικού αντιπροσώπου. Μάλιστα, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, αυτή η παράταση δεν μπορεί να υπερβεί τις δύο ώρες.

Κ. Πουλάκης: Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα αποφασίσουν για παράταση κατά περίπτωση

“Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα αποφασίσουν για παράταση κατά περίπτωση”, ανέφερε στο protothema.gr ο Κώστας Πουλάκης, γενικός γραμματέας του υπ. Εσωτερικών.

Αυτό όμως, θα κριθεί από κάθε δικαστικό αντιπρόσωπο, αλλά μετά τις έξι το απόγευμα και εφόσον κρίνει ότι οι πολίτες που θα βρίσκονται στην αναμονή δεν θα προλάβουν να ψηφίσουν έως τις επτά το απόγευμα, συμπλήρωσε.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι πολλοί αποθαρρύνονται από την αναμονή και αποχωρούν χωρίς να ψηφίσουν και στα δύο εκλογικά τμήματα, ο κ. Πουλάκης παρατήρησε ότι αυτό αποτελεί “πολιτική επιλογή”. “Και στο ίδιο τμήμα, μπορεί κάποιος να πει ότι δεν θέλει να ψηφίσει π.χ. στις περιφερειακές εκλογές”, είπε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου