Αθλητικά

Ένα ζεστό χειροκρότημα, μία καλή εμφάνιση!

Ένα ζεστό χειροκρότημα, ένα γεμάτο γήπεδο και μία καλή εμφάνιση θέλει ο Κολοσσός στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Οι “θαλασσί” θα φιλοξενήσουν στις 15:45 (ΕΡΤ3) τον Παναθηναϊκό, στον δεύτερο αγώνα της α’ φάσης των πλέι-οφ. Οι Ροδίτες θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο, όπως και στο Ο.Α.Κ.Α. όταν και έχασαν με 85-76. Ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Δημήτρη Κατσίβελη (ρογμώδες κάταγμα στο σκαφοειδές), τον Μανώλη Χατζηδάκη (θλάση στη γάμπα) και τον Μάικλ Ντίξον (μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου), οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στη σημερινή αναμέτρηση με τους «πράσινους». Σ’ αυτούς θα πρέπει να προστεθεί και ο μόνιμος απών Σωτήρης Μπιλλής. Η προετοιμασία του Κολοσσού ολοκληρώθηκε χθες στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας και στο σημερινό παιχνίδι οι «θαλασσί» θα περιμένουν από το φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Ο Κολοσσός έχει κερδίσει δύο φορές τον Παναθηναϊκό για τα πλέι-οφ της Basket League και σήμερα θα προσπαθήσει να «τριτώσει» το καλό κόντρα στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα στηριχθεί στους: Τιγκ, Ιορδάνου, Χατζηνικόλα, Μορέιρα, Χρυσικόπουλο, Γιαννόπουλο, Κόφεϊ, Σμιθ και Γιανγκ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εισιτήρια υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια τα οποία θα πωλούνται από το πρωί στα γραφεία της Κ.Α.Ε., ενώ εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα, θα ανοίξουν και τα εκδοτήρια στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας.
*Στη σημερινή αναμέτρηση στη Ρόδο διαιτητές ορίστηκαν ο διεθνής Αθηναίος Τάσος Μάνος, Κώστας Σταματόπουλος (Μαγνησίας) και Γιώργος Κατραχούρας (Κρήτης).
2οι ΑΓΩΝΕΣ
ΣΗΜΕΡΑ:
Καλλιθέα (15:45): Κολοσσός Ρόδου- Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)
(Μάνος- Σταματόπουλος- Κατραχούρας/ Ξανθός)
«Δ. Τόφαλος» (19:15): Προμηθέας Πάτρας- Π.Α.Ο.Κ. (ΕΡΤ3)
(Κάρδαρης- Τζιοπάνος- Αγραφιώτης Ι./ Πίγκας)
ΑΥΡΙΟ(27/04):
Ο.Κ.Α.Λ. (19:15): Α.Ε.Κ.- Περιστέρι (ΕΡΤ3)
(Παπαπέτρου- Τσαρούχα- Ζαχαρής/ Ελευθεριάδης Γ.)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου