Τοπικές Ειδήσεις

Ιωάννης Παππάς: Από τις 4 Μαΐου ενεργοποιούνται νέες εμβολιαστικές γραμμές στη Ρόδο

Συνολικά θα λειτουργούν 11 γραμμές.

Στο νοσοκομείο της Ρόδου θα λειτουργήσουν τέσσερεις νέες εμβολιαστικές γραμμές με εμβόλια Pfizer και Johnson&Johnson που θα ενισχύσουν τις υπάρχουσες εμβολιαστικές γραμμές του νοσοκομείου. Επιπλέον νέες εμβολιαστικές γραμμές θα ενεργοποιηθούν και στα Κέντρα Υγείας του νησιού. Συνολικά από 4 Μαΐου θα λειτουργούν 11 εμβολιαστικές γραμμές για την κάλυψη εμβολιασμού των πολιτών της Ρόδου.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς συνομίλησε με τον Υφυπουργό Υγείας Κ. Β. Κοντοζαμάνη και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους αρμόδιο για τους εμβολιασμούς, ζητώντας επιτακτικά την άμεση πρόσληψη προσωπικού στην Ρόδο για να στελεχωθούν τα υπάρχοντα εμβολιαστικά κέντρα και να καλυφθούν οι ανάγκες. Επίσης ο κ.Παππάς ζήτησε να δοθεί η δυνατότητα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να προσλάβει ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό για να λειτουργήσουν κι επιπλέον γραμμές εμβολιασμού. Στο πλαίσιο του ανοίγματος της τουριστικής περιόδου είναι επιτακτική ανάγκη η επιτάχυνση του εμβολιασμού των πολιτών και ιδιαίτερα των εμπλεκόμενων με τον τουρισμό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου