Τοπικές Ειδήσεις

Ο πρόεδρος της Δ.Κ. Αφάντου, Μανώλης Λόγγος, υποψήφιος στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

Την υποψηφιότητα του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου, Μανώλη Λόγγου, δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Ο Μανώλης Λόγγος, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, αναφέρει:

“Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές με την παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ», του Γιώργου Χατζημάρκου γιατί πιστεύω στην αποτελεσματικότητα της διοίκησης της Περιφέρειας από αυτόν.

Αρκεί να θυμηθώ ότι κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου υποσχέθηκε να υλοποιήσει για τ’ Αφάντου τρία πράγματα:

• Την γέφυρα προς την παραλία

• Το γήπεδο και

• Την είσοδο στο χωριό

Υλοποίησε την υπόσχεσή του στο ακέραιο, έχοντας αποπερατώσει τα δύο πρώτα και αναμένοντας την έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την εγκατάσταση του εργολάβου για το τρίτο.

Η αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία με την Περιφέρεια, με οδήγησε στην απόφαση να συστρατευτώ με τον Γιώργο Χατζημάρκο και την παράταξή του, για να οδηγήσουμε τον τόπο μας ακόμα πιο Μπροστά”.

Βιογραφικό

Ο Μανώλης Λόγγος γεννήθηκε στ’ Αφάντου της Ρόδου και οι γονείς του είναι ο Γεώργιος Λόγγος και η Κυριακούλα Λόγγου το γένος Χαρτερού.

Διετέλεσε για μία τετραετία μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Αφάντου και Πρόεδρος του Τοπικού

Συμβουλίου την τελευταία τετραετία.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην γενέτειρα του στον κλάδο των εμπορικών τουριστικών επιχειρήσεων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου