Επέστρεψε η αποστολή της ομάδα του Έλαφου από το πανελλήνια πρωταθλήματα πίστας Ε-Ν-Π-Κ και Όμνιουμ που έγινε την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή στο εθνικό ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ στην Αθήνα.

Ο ΑΣΡ Έλαφος συμμετείχε με 5 αθλητές και 3 συνόδους που πραγματικά έδωσαν όλοι μαζί τον καλύτερο τους εαυτό για μια πολύ επιτυχημένη αποστολή. Κορυφαία όλων η Φωτεινή Νικήτα που δείχνει παρά πολύ δυνατή και βελτιωμένη και σπάζοντας τα προσωπικά της ρεκόρ κατέκτησε 2 φανέλες πρωταθλήτριας Ελλάδος στα 200μ και 500μ, ενώ ήταν άτυχη στο σκρατς καθώς μια στροφή πριν τον τερματισμό «μπλέχτηκε» με μια άλλη αθλήτρια και είχε πτώση που της στέρησε άλλη μια φανέλα Στο Κέιριν, στο οποίο έτρεξε για πρώτη φορά ως νεάνιδα, κατετάγη δεύτερη με διαφορά… μισό λάστιχο από την πρώτη.

Ο Εμμανουήλ Ζαννάκης στην κατηγορία εφήβων αγωνίσθηκε στο σκρατς και στον τελικό κατέλαβε την 9η θέση, ενώ στους πόντους πήρε την 11η θέση. Ο Εμμανουήλ Κατσαράς ήταν 11ος στα 200μ, 11ος στα 500μ και 16ος στο ατομικό πουρσουιτ. Ο Νίκος Βαρνάβας στην πρώτη του συμμέτοχη στην πίστα της Αθήνας πλασαρίστηκε σε καλές θέσεις και συγκεκριμένα στην 15η στο σκρατς, στην 28η θέση στα 500μ και στην 43η στα 200μ.

Στο Όμνιουμ ο Αιμιλιανός Κελεπέρας τα κατάφερε πολύ καλά στην πρώτη του συμμετοχή στο αγώνισμα (που έχει επιμέρους 4 πολύ απαιτητικά αγωνίσματα, Σκρατς, τέμπο, αποκλεισμό και πόντους) και κατέλαβε την 19η θέση από 24 αθλητές.

Συνοδοί της ομάδας ήταν ο προπονητής Κυριακός Κελεπέρας, η Αννίκα Κελεπέρα και η Ευαγγελία Μανιά. Ο ΑΣΡ Έλαφος θέλει να ευχαριστήσει το χορηγό του, το κατάστημα wheelσ bike shop για την παροχή ποδηλατικού εξοπλισμού που βοήθησε στην επιτυχία της ομάδας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ