ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντιδρά το Spiegel στο δημοσίευμα της Bild με ένα ηχηρό «ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
δημοσίευμα

Με ένα ηχηρό «ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ» απα­ντά η ηλε­κτρο­νι­κή έκ­δο­ση του Der Spiegel στο «NEIN» της Bild και την κα­μπά­νια της με στόχο την κα­τα­ψή­φι­ση της πα­ρά­τα­σης του ελ­λη­νι­κού προ­γράμ­μα­τος από το γερ­μα­νι­κό κοι­νο­βού­λιο.

Με τον τίτλο «Νέα χρη­μα­το­δό­τη­ση για τους Έλ­λη­νες: ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ!», το Spiegel απα­ντά στο πρω­το­σέ­λι­δο της Bild, το­νί­ζο­ντας ότι πρέ­πει να δώ­σου­με ένα ηχηρό ναι στο ευρώ, στην Ευ­ρώ­πη και τη κλη­ρο­νο­μιά του Χέλ­μουτ Κολ.

Νω­ρί­τε­ρα και η Ένωση Γερ­μα­νών Δη­μο­σιο­γρά­φων είχε εκ­φρά­σει την έντο­νη αντί­θε­σή της στην κα­μπά­νια της Bild, με την οποία κα­λού­σε τους γερ­μα­νούς που αντι­τί­θε­ντο στην ελ­λη­νι­κή πα­ρά­τα­ση να βγά­λουν μια selfie με το πρω­το­σέ­λι­δο της εφη­με­ρί­δας και να την απο­στεί­λουν στην εφη­με­ρί­δα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.