Ρεπορτάζ

Διαστάσεις προσέλαβε στο νησί και η ανδρική πορνεία

Λόγω οικονομικής κρίσης, ανεργίας και… ανέχειας, τα τελευταία χρόνια, έχει αυξηθεί το ποσοστό της πορνείας.
Αυτό που προκαλεί όμως μεγαλύτερη εντύπωση, για τα ελληνικά δεδομένα, είναι ότι έχει αυξηθεί και ο αριθμός των ανδρών που εκδίδονται.

Μεγαλύτερη ακόμη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ουκ ολίγες είναι οι αγγελίες που δημοσιεύονται το τελευταίο διάστημα σε ιστότοπους με μικρές αγγελίες από άτομα, που διαφημίζουν, σε λίγες γραμμές, την “πραμάτεια” τους, ψάχνοντας από παντρεμένες μέχρι και ελεύθερες γυναίκες, όλων των ηλικιών αλλά και για άνδρες!!

Το εύκολο και γρήγορο χρήμα αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους «μη έχοντες τα απαραίτητα για επιβίωση», στην χώρα μας, που πλήττεται σοβαρότατα από την οικονομική κρίση και με αυξημένο ποσοστό ανεργίας.
Ωστόσο, η αύξηση της ανδρικής πορνείας, οφείλεται κυρίως στους οικονομικούς μετανάστες.

Ενδεικτικές της διάστασης που έχει προσλάβει η ανδρική πορνεία στο νησί της Ρόδου είναι οι μικρές αγγελίες που αλίευσε αναγνώστης στην ιστοσελίδα http://personals.freelist.gr και σε παράρτημα αυτής για το νησί:
-“Γλυκός πειρασμός 35 άνδρας. Καλή παρέα, εχεμύθια, μεγάλα προσόντα, τρυφερότητα, παιχνίδι, πολλή φαντασία”.
-“Ανδρας 26 ετών ενεργητικός προσφέρει σε κυρίες παντρεμένες και μη και ζευγάρια, δεκτές και αλλοδαπές και εύσωμες, sex, με καλά προσόντα, δεν θα χάσετε”.

-“Είμαι καθαρός, υγιής και ωραίος. Ζητάω γυναίκα σοβαρή για ελεύθερη σχέση. Παντρεμένες θα προτιμηθούν. Για μοναδικές στιγμές.!!!!!!!».

-“Γυμνασμένος και εμφανίσιμος, σοβαρός, μορφωμένος με πολύ πλούσια προσόντα και αντοχές προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ συντροφιά και συνοδεία σε εμφανίσιμες κυρίες στο νησί”.
-“Αρρενωπός, εχέμυθος, Έλληνας πολύ εμφανίσιμος μασέρ προσφέρει μασάζ σε χώρο δικό σου ή δικό του, χαρίζοντάς σου στιγμές απόλαυσης και εκτόνωσης».
Οι Ροδίτες ζιγκολό παρέχουν αγοραίο έρωτα σε άλλους άνδρες ή γυναίκες με χρηματικά ή υλικά ανταλλάγματα.

Οι άνδρες που εκπορνεύονται, σύμφωνα με μελέτες, δεν προφυλάσσονται είτε γιατί έχουν άγνοια ή ελλιπή γνώση σε θέματα πρόληψης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, είτε γιατί η απόφαση για τη μη-ασφαλή σεξουαλική επαφή λαμβάνεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Η ετήσια αύξηση των κρουσμάτων AIDS στη χώρα μας κατά 50%-60%, αποδίδεται στην αύξηση των οροθετικών που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Το αίτημα των καιρών είναι απλό και επιτακτικό συνάμα: Μέσα από την διαδικασία της οικονομικής κρίσης όπου τα πάντα μπορούν να επαναξιολογηθούν, η ιδεολογική και πολιτική θωράκισης των ατόμων που εκφράζουν τις αποκλεισμένες ομάδες είναι η μόνη αποτελεσματική άμυνα απέναντι στην επελαύνουσα πορνεία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου