ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Συναγερμός» στα Δωδεκάνησα – Ήχησε το 112

news room 1 λεπτό ανάγνωση
καιρός

Προει­δο­ποι­η­τικό μήνυμα για αυξη­μένη προσοχή λόγω των και­ρι­κών φαι­νο­μέ­νων στάλ­θηκε πριν από λίγη ώρα στους κατοί­κους των Δωδε­κα­νή­σων από την γενική γραμ­μα­τεία Πολι­τι­κής Προ­στα­σίας.

Οι κάτοι­κοι των νησιών ειδο­ποιού­νται για εκδή­λωση επι­κίν­δυ­νων και­ρι­κών φαι­νο­μέ­νων (ισχυρές καται­γί­δες και θυελ­λώ­δεις ανέμους) από τις πρωινές ώρες της 27ης Ιανουα­ρίου.

Ήδη με απο­φά­σεις που εξέ­δω­σαν όλοι οι δήμαρ­χοι της Δωδε­κα­νή­σου τα σχολεία αύριο θα είναι κλειστά ενώ σε επι­φυ­λακή βρί­σκο­νται οι υπη­ρε­σίες της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου και των δήμων

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.