Αθλητικά

Δεν ανησυχεί ο μαθημένος στα δύσκολα Κλεόβουλος

Ουδόλως τρομάζει τον προπονητή του Κλεόβουλου Δημήτρη Δογιάμα, η πιθανότητα να επιμηκυνθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος, εννοείται εφόσον οι επιδημιολογικές συνθήκες στη χώρα κριθούν κατάλληλες για να επιτραπεί η επανεκκίνησή της.
Στη Λίνδο είναι συνηθισμένοι να παλεύουν κάθε καλοκαίρι με τις δυσκολίες, οι οποίες προκύπτουν από την επαγγελματική ενασχόληση ουκ ολίγων ποδοσφαιριστών με τον κλάδο του τουρισμού και από τη στιγμή που έχει βρεθεί ο τρόπος οι αθλητές της ομάδας να ανταποκρίνονται στοιχειωδώς, εκτιμάται πως θα τα καταφέρουν ακόμα και στην περίπτωση που το φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries συνεχιστεί κατά τους θερινούς μήνες.
Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, την πνευματική κόπωση και το κλίμα ανασφάλειας το οποίο επικρατεί στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου οι παίκτες του Κλεόβουλου παραμένουν σε εγρήγορση, συνεχίζουν να γυμνάζονται ατομικά στο μέτρο που μπορεί ο καθένας και ελπίζουν στην επιστροφή τους στη δράση το συντομότερο.
Όπως εκτιμά ο Δημήτρης Δογιάμας, όπως άλλωστε οι περισσότεροι από τους συναδέλφους του, η επαναφορά των ποδοσφαιριστών σε κατάσταση αγωνιστικής ετοιμότητας θα απαιτήσει τουλάχιστον έναν μήνα προετοιμασίας, δεδομένου πως έχει συμπληρωθεί σχεδόν ένα γεμάτο τρίμηνο απόλυτης απραξίας.
Η μέρα της επιστροφής θα βρει τους πάντες στο γήπεδο της Λίνδου, ακόμα και τον Παναγιώτη Κουκουτσέλα, ο οποίος βρίσκεται από τις αρχές του lockdown στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γρεβενά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου