ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: «Αγκαλιά» με Μπάτερ

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Στα­μα­τη­μό δεν έχει η με­τεγ­γρα­φι­κή ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού του Α.Σ. Ρόδος ενό­ψει της συ­νέ­χειας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας στον 6ο όμιλο.

Τα «ελά­φια» βρί­σκο­νται μία ανάσα από την από­κτη­ση του Αρ­γε­ντι­νού επι­θε­τι­κού Λιο­νέλ Μπά­τερ προ­κει­μέ­νου ο Τίμος Κα­βα­κάς να έχει ακόμα μία αξιό­πι­στη λύση στη γραμ­μή κρού­σης.

Ο πο­δο­σφαι­ρι­στής βρί­σκε­ται στο νησί μας και συμ­με­τέ­χει στις προ­πο­νή­σεις του συλ­λό­γου, καθώς οι δύο πλευ­ρές έχουν έρθει σε προ­φο­ρι­κή συμ­φω­νία και άμεσα θα διευ­θε­τη­θούν οι τε­λευ­ταί­ες τυ­πι­κές λε­πτο­μέ­ρειες για να επι­ση­μο­ποι­η­θεί η με­τεγ­γρα­φή του.

Ο Μπά­τερ ήρθε στην χώρα μας προ­κει­μέ­νου να δο­κι­μα­στεί από την ομάδα του Πα­ναι­τω­λι­κού, ωστό­σο η απο­μά­κρυν­ση του Μάκη Χάβου από τον πάγκο του συλ­λό­γου του Αγρι­νί­ου, ανά­γκα­σε τον πο­δο­σφαι­ρι­στή να απο­χω­ρή­σει.

Την κα­τά­στα­ση εκ­με­ταλ­λεύ­τη­καν τα «ελά­φια», προ­σεγ­γί­ζο­ντας τον Μπά­τερ για να τον εντά­ξουν στο έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό τους.

Επι­στρο­φή στην κα­θη­με­ρι­νό­τη­τα

Σε ρυθ­μούς προ­πο­νή­σε­ων επέ­στρε­ψαν χθες οι πο­δο­σφαι­ρι­στές του Α.Σ. Ρόδος, μετά από το παι­χνί­δι της Τε­τάρ­της για την 3η φάση του Κυ­πέλ­λου Δω­δε­κα­νή­σου με αντί­πα­λο τον Κλε­άν­θη.

Τα «ελά­φια» έμει­ναν εκτός της συ­νέ­χειας του θε­σμού, καθώς οι «ρο­σο­νέ­ρι» επι­κρά­τη­σαν με σκορ 2-0 και πήραν την πρό­κρι­ση, απο­τέ­λε­σμα που δεν άρεσε στους «πρά­σι­νους» καθώς ήθε­λαν να προ­χω­ρή­σουν στην διορ­γά­νω­ση, πα­ρό­τι αγω­νί­στη­καν με πολ­λούς νε­α­ρούς αθλη­τές στην σύν­θε­σή τους, όπως και με πο­δο­σφαι­ρι­στές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμ­με­το­χής μέχρι στιγ­μής.

Το χθε­σι­νό πρό­γραμ­μα διε­ξή­χθη το με­ση­μέ­ρι στο «Κλε­ό­βου­λος Χα­τζη­γε­ωρ­γί­ου» με τον Τίμο Κα­βα­κά να χω­ρί­ζει σε δύο γκρουπ τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του. Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αθλη­τές αγω­νί­στη­καν στο παι­χνί­δι του Κυ­πέλ­λου, εκτε­λώ­ντας ασκή­σεις απο­θε­ρα­πεί­ας και χα­λά­ρω­μα, ενώ στο δεύ­τε­ρο γκρουπ ήταν όλοι οι υπό­λοι­ποι πο­δο­σφαι­ρι­στές που προ­πο­νή­θη­καν σε εντα­τι­κούς ρυθ­μούς.

Τα «ελά­φια» θα προ­πο­νη­θούν και σή­με­ρα, όπως και το Σάβ­βα­το, ολο­κλη­ρώ­νο­ντας τις προ­πο­νή­σεις της εβδο­μά­δας, αφού στο σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο δεν υπάρ­χουν αγω­νι­στι­κές υπο­χρε­ώ­σεις στον 6ο όμιλο του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας, ενώ την Κυ­ρια­κή θα έχουν ρεπό για να ξε­κου­ρα­στούν.

Την προ­σε­χή Δευ­τέ­ρα θα επι­στρέ­ψουν στις προ­πο­νή­σεις τους, προ­κει­μέ­νου να ξε­κι­νή­σουν την προ­ε­τοι­μα­σία για το εκτός έδρας παι­χνί­δι της 14ης αγω­νι­στι­κής με αντί­πα­λο τον Α.Ο. Λου­τρά­κι.

Τώρα όσον αφορά στον Θε­ό­φι­λο Κου­ρού­πη, ο έμπει­ρος ακραί­ος αμυ­ντι­κός τραυ­μα­τί­στη­κε σο­βα­ρά στο αυτί, του το­πο­θε­τή­θη­καν ράμ­μα­τα και νο­ση­λεύ­τη­κε για με­ρι­κές ημέ­ρες στο νο­σο­κο­μείο του νη­σιού μας, γι’ αυτό και δεν ήταν στην διά­θε­ση του Τίμου Κα­βα­κά στο ντέρ­μπι με τον ΓΑΣ Ιά­λυ­σος.

Ο πο­δο­σφαι­ρι­στής έχει ξε­κι­νή­σει ατο­μι­κό πρό­γραμ­μα εκ­γύ­μνα­σης σε χα­λα­ρούς ρυθ­μούς, και μέσα στην προ­σε­χή εβδο­μά­δα θα κρι­θεί αν ο έμπει­ρος τε­χνι­κός θα μπο­ρεί να υπο­λο­γί­ζει στις υπη­ρε­σί­ες του ενό­ψει Α.Ο. Λου­τρά­κι.

Όλοι οι υπό­λοι­ποι πο­δο­σφαι­ρι­στές είναι στην διά­θε­ση του Τίμου Κα­βα­κά, καθώς δεν υπάρ­χουν προ­βλή­μα­τα τραυ­μα­τι­σμών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.