Αποφασισμένοι να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την διεκδίκηση του τίτλου είναι οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλυθιών.
Ο προπονητής Χρυσόστομος Χάσταλης έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός σέντερ φορ περιοχής καθώς εκεί έχει διαπιστώσει κενό, μετά από την φυγή του Φώτη Χατζηβαλσάμη στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι Καλυθενοί έχουν ξεχωρίσει μία πολύ καλή περίπτωση επιθετικού, με παραστάσεις από τις Εθνικές Κατηγορίες της χώρας μας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Απόλλωνα βρίσκονται μία ανάσα από την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει μία και καλή η κατάσταση, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου.
Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει διαρρεύσει από τον σύλλογο, ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι προέρχεται από ομάδα της βόρειας Ελλάδας.
Από εκεί και πέρα, στις τάξεις του Απόλλωνα επέστρεψε ο Γιώργος Κάλτσης. Ο έμπειρος ακραίος οπισθοφύλακας είχε μείνει ελεύθερος από τον σύλλογο και είχε συμφωνήσει με τον Άγιο Ισίδωρο, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν και ο Κάλτσης επέστρεψε στους Καλυθενούς για τους ενισχύσει στην συνέχεια της σεζόν.
Στα αγωνιστικά
Το Σάββατο ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον Αστέρα Παστίδας για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με τους Καλυθενούς να θέλουν την νίκη για να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή.
Η ομάδα προπονήθηκε χθες στο γήπεδο Καλυθιών, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Όπως όλα δείχνουν η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα, εφόσον το επιτρέψει ο καιρός.
Ο Χρυσόστομος Χάσταλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μιχάλη Φυλακούρη, όπως και του ανέτοιμου Τίμου Σαββούλη που σήμερα θα επιστρέψει στο νησί μας από το εξωτερικό.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ