Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα  «Ροδίνι» η ετήσια εορτή του ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Ομίλου. Στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες από τα τμήματα του  Στίβου και της Καλαθοσφαίρισης, οι προπονητές τους, οι γονείς τους, οι φίλοι και τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε βράβευση των αθλητών και των αθλητριών του στίβου που πέτυχαν υψηλές επιδόσεις στο άθλημά τους μέσα στο 2017. Τη δέηση για την κοπή της βασιλόπιτας  ετέλεσε ο Αιδεσιμότατος πατήρ Σταύρος Μαραβέλιας.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μάνος Κόκκινος, ο οποίος απευθύνοντας το χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τη Μητρόπολη Ρόδου, τις τοπικές Αυτοδιοικητικές και Αθλητικές Αρχές και τους γονείς των αθλητών για τη συμπαράσταση τους στο έργο του Αθλητικού Ομίλου καθώς και τους προπονητές και τους αθλητές για τις επιδόσεις τους  και τις επιτυχίες τους. Στη συνέχεια ανέφερε ότι η χρονιά που πέρασε ήταν η καλύτερη σε επιδόσεις, νίκες και μετάλλια στη μέχρι σήμερα πορεία του Αθλητικού Συλλόγου. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση τόνισε την αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ για το 2017, σύμφωνα με την οποία ο ΑΟ Σταματίου κατετάγη στην 85η θέση Πανελληνίως ανάμεσα σε 328 σωματεία. Συμπλήρωσε δε ότι στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου που έγιναν στη Μύκονο τον Οκτώβριο του 2017, το Σωματείο κατέλαβε την 6η θέση μεταξύ των 35 Σωματείων του Αιγαίου, την 2η θέση στα Δωδεκάνησα και την 1η θέση στη  Ρόδο.

Κλείνοντας την ομιλία του, συνεχάρη τους αθλητές μπάσκετ του ΑΟ Σταματίου γιατί από εφέτος συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Παμπαίδων και Μίνι που διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Δωδ/σου. Χαρακτήρισε δε τη νέα χρονιά σαν τη χρονιά της καλαθοσφαίρισης και διαβεβαίωσε τους γονείς, τους προπονητές και τους αθλητές ότι μέσα στο 2018 το Σωματείο θα έχει το δικό του γήπεδο μπάσκετ. Στο σημείο αυτό του λόγου του, με μεγάλη χαρά, προανήγγειλε την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στο χώρο απέναντι από το κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου, γνωστός  ως  «Μαρμαρογλυφείο».

Στη συνέχεια μίλησε ο κ. Μ. Μπαριανάκης, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μεταφέροντας τις ευχές του Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκου. Εκ μέρους του Δήμου, χαιρετισμό  απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Σ.Διακοσταματίου, ο οποίος επιβράβευσε τις δομές του Ιδρύματος Υποτροφιών στον Αθλητισμό και στον Πολιτισμό και επιβεβαίωσε με τη σειρά του ότι ο χώρος απέναντι από το κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου παραχωρήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον ΑΟ Σταματίου ώστε να γίνουν εκεί τα έργα στέγασης του γηπέδου μπάσκετ. Ευχές επίσης για μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και στο στίβο και στο μπάσκετ απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής  Κοινότητας Ρόδου κ.Μ. Παγκάς.

Ο Πρόεδρος του  ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Δωδ/σου  κ. Β.Ζήκας αναφέρθηκε στις κοινωνικές, αθλητικές και πολιτιστικές δομές που έχει δημιουργήσει το Κοινωφελές  Ίδρυμα Σταματίου και στην στήριξη που παρέχει μέσα από τον Αθλητικό  Όμιλο σε διάφορες αθλητικές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα είπε ότι ο ΑΟ Σταματίου από το 2013 στα πλαίσια της στήριξης του  προγράμματος του ΣΕΓΑΣ θεσμοθέτησε Πανδωδεκανησιακούς αγώνες Στίβου τα «Σταμάτεια» στη μνήμη των ιδρυτών του Ιδρύματος Υποτροφιών Σταματίου δίνοντας αγωνιστικές ευκαιρίες συμμετοχής και διάκρισης σε αθλητές από όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου. Συμπλήρωσε δε ότι τα τελευταία χρόνια ο ΑΟ Σταματίου στηρίζει και τον Μαραθώνιο της Ρόδου που είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Ν.Αιγαίου.Το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ  κα μέλος του Δ.Σ. του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου κ. Μ. Παυλούς μετέφερε το χαιρετισμό και τις ευχές του  Προέδρου  κ. Κ. Παναγόπουλου. Ως Εκπρόσωπος της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Δω/σου μίλησε ο κ. Στ. Καράβας, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά από τα τμήματα  της καλαθοσφαίρισης για την πολύ καλή παρουσία τους στα Τοπικά Πρωταθλήματα και ευχήθηκε να ολοκληρωθεί σύντομα η κατασκευή του γηπέδου της Ομάδας.

Από την πλευρά της Εκπαίδευσης χαιρέτησε την εκδήλωση ο Προιστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδ/σου κ. Γ. Παπαδομαρκάκης και η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδ/σου κ. Μάντα Φατσέα.

Ακολούθησε ένα μουσικό πρόγραμμα με γνωστά νεανικά τραγούδια, τα οποία ερμήνευσαν μαθητές και μαθήτριες από το Μουσικό Γυμνάσιο Ρόδου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Μ. Καλαεντζή. Στα μουσικά όργανα ήταν ο Πρεάρης Γιώργος(κιθάρα), ο Πεταλίδης Λεωνίδας (μπουζούκι)  και στο  τραγούδι οι  Ζάγορα  Μίκα και  Χιονάκη  Δώρα.

Την αθλητική και αγωνιστική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης ζωντάνεψε η προβολή ενός μικρού φιλμ στο οποίο υπήρχαν στιγμιότυπα από την διεξαγωγή των αγώνων στίβου με την επωνυμία  «Σταμάτεια 2017»  και είχε μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Πάμε» του Ροδίτικου μουσικού συγκροτήματος «7000 Watt». Το φιλμάκι αυτό επιμελήθηκαν τα μέλη της κινηματογραφικής ομάδας από το Εργαστήριο Κινηματογράφου του Ιδρύματος Υποτροφιών Ε. Και Μ. Σταματίου υπό την καθοδήγηση του κ.Γ. Τζεδάκη.

Στη συνέχεια δόθηκαν οι τιμητικές πλακέτες και τα τιμητικά διπλώματα στους αθλητές και στις αθλήτριες του στίβου που σημείωσαν υψηλές επιδόσεις στο αγώνισμά τους τη χρονιά που πέρασε. Την πρώτη τιμητική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος του ΑΟ Σταματίου κ. Μ. Κόκκινος στην Μαρία Πιννή, η οποία ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου για το 2017. Η δεύτερη τιμητική πλακέτα δόθηκε στον αθλητή του Σωματείου Μιχάλη Σεϊτη, ο οποίος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ στο Λονδίνο κατέλαβε την 1η θέση στα 400μ. και την 2η στα 200μ. Τιμήθηκε δε πρόφατα από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου ως ο κορυφαίος αθλητής 2017.

Κατά την απονομή των τιμητικών διπλωμάτων, μαζί με τα πολλά συγχαρητήρια προς τους αθλητές του στίβου, δόθηκαν πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές στίβου του Σωματείου, την κ.Εύη Επισκόπου, την κ.Κατερίνα Κάτρη και τον κ.Λευτέρη Μπότσαρη.  Επίσης ειπώθηκαν επαινετικά λόγια και για τους προπονητές του μπάσκετ, τον κ. Κώστα Δόσπρα και τον κ. Νικήτα Παχούντη.

Οι τυχερές της εκδήλωσης που βρήκαν τα φλουριά ήσαν οι αθλήτριες Γεωργία Πολίτη και Γακούδη Νένα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολλές ευχές από το Δ.Σ. για τη νέα χρονιά προς τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους γονείς και τους φίλους του Αθλητικού Ομίλου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Επίσης ευχαριστίες δόθηκαν προς τη διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου Ρόδου κ. Θ.Τσιμπούρη  και προς τον καθηγητή Μουσικής και Μαέστρο κ. Μ. Καλαεντζή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Ομίλου να πλαισιωθεί μουσικά και ψυχαγωγικά η εκδήλωση. Τέλος ευχαριστίες δόθηκαν και στα μέλη της φωτογραφικής ομάδας του Ιδρύματος Υποτροφιών Σταματίου με συντονιστή-δάσκαλο τον κ.Μάκο Τσιμέτα και στα μέλη της κινηματογραφικής ομάδας με συντονιστή-δάσκαλο τον κ.Γιώργο Τζεδάκη για την άψογη συνεργασία και την τεχνική υποστήριξη που παρέχουν σε κάθε εκδήλωση του Ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπαριανάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Σάββας Διακοσταματίου, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ.Σάββας Καλαθενός, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ. Μίλτος Παγκάς, ο Πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Ζήκας, ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Δωδεκανήσου κ. Στάμος Καράβας, το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κ. Μιχάλης Παυλούς, ο Προιστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Παπαδομαρκάκης, η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Μάντα Φατσέα, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Δωδ/σου κ. Νικήτας Ριζόπουλος, ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου  κ. Σάββας Διακονικόλας, ο Πρόεδρος του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 κ. Σπύρος Ράμμος, ο Πρόεδρος των Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Δωδεκανήσου κ. Νίκος Παπαεμμανουήλ, ο προπονητής Νίκης Ρόδου κ. Τσαμπίκος Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών  Ρόδου  «Άγιος Ευφραίμ»  κ. Φιλήμονας Νικολάου.

Ακολουθούν τα ονόματα  των αθλητών και αθλητριών που παρέλαβαν τιμητικά διπλώματα:

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β’ –ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Οικονομοπούλου Σαββίνα:

1η στο Πολύαθλο Ά

1η στο μήκος στο αναπτυξιακό της Καλύμνου

1η  στην  σκυταλοδρομία4χ60μ στο αναπτυξιακό της Καλύμνου

1η στο άλμα εις μήκος  στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στην Μύκονο

2η στο Πολύαθλο Β´.

 

 

Παπαεμμανουήλ Ειρήνη:

1η στο ύψος  στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου 1η στην σκυταλοδρομία 4χ150μ στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου.

 

 

Αλίκογλου Χρήστος:

1ος στο άλμα εις μήκος στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου

2ος στην σκυταλοδρομία 4χ60μ στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου

 

Νεγκρουστούεβ Δημήτρης:

1ος στην σφαιροβολία στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου

2ος στην σκυταλοδρομία 4χ60μ στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου.

 

Τσάλα Λούι:

2ος στο Πολύαθλο Ά.

2ος στο Πολύαθλο Β´.

2ος στην σκυταλοδρομία 4χ60μ στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου.

 

Σταυρόπουλου Νάντια:

1η στην σκυταλοδρομία 4χ60μ στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου

2η στα 60μ στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου

 

Ραχανιώτη Φωτεινή:

1η στην σκυταλοδρομία 4χ60μ στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου.

2η στα 150μ στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου

 

 

Κυριακάκη Αναστασία: 3η στα 600μ στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου

1η στην σκυταλοδρομία  4χ150μ στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου.

 

Κωτσιάς Ηλίας:

2ος στην σκυταλοδρομία  4χ60μ στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου.

3ος στα 150μ στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου

 

Σπυροπούλου Ευαγγελία:

1η στην σκυταλοδρομία 4χ60μ στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου.

 

Οικονομοπούλου Χριστίνα:

1η στην σκυταλοδρομία 4χ150μ στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου.

 

Τσελιαγκού Ευανθία:

1η στην σκυταλοδρομία  4χ150μ στο Αναπτυξιακό της Καλύμνου.

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α- ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’

Ζενέγια Ελημπιόνα:

1η στα 300μ εμπ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Κω

3η στο πένταθλο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα συνθέτων  Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α

5η στο πένταθλο στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Χαλκίδα

Ζενέγια Λάουρα:

1η στην σκυταλοδρομία  4χ100 στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

3η στα 80μ εμπ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Κω

Τσελιαγκός Γιάννης:

1ος στη Δισκοβολία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Κω

2ος στη σφυροβολία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Κω

Ντούσκου Σαμάντα:

1η στα 3.000μ βάδην στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Κω

Φωτεινού Ανδρονίκη:

1η στο άλμα εις ύψος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Κω

Καρανικόλα Μαρία:

1η στη δισκοβολία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Κω

3η στην δισκοβολία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

Χουσεϊν  Σιντικά

2η στα 600μ  στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Κω

17η στα 600μ στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα   Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Χαλκίδα

Πλάτση Καλλιόπη:

2η στη δισκοβολία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Κω

Τσουβαλλά Αικατερίνη:

2η στη σφυροβολία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Κω

3η στη σφυροβολία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

Κουτσαφά Αριστίνα:

2η στον ακοντισμό στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Κω

3η στην δισκοβαλία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Κω

 

 

Σταματίου Ελευθέριος:

2ος στη Δισκοβολία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Κω

Χαντάμ Μαριάμ:

3η στο ακόντιο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Κω

3η στη σφαίρα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων α – Παγκορασίδων α στην Κω

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ  ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Μαρκέλο  Μέμα

1ος  στη σφυροβολία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

2ος στη Σφαίρα στο Διασυλλογικό Παίδων – Κορασίδων

10ος στη σφυροβολία στο πανελλήνιο Παίδων – Κορασίδων στα Τρίκαλα

Κολυμπίρη Μαρία:

1η στο άλμα εις ύψος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

2η στο Άλμα τριπλούν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

3η στο άλμα εις ύψος στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στην Μύκονο

22η στο άλμα εις ύψος στο πανελλήνιο Παίδων – Κορασίδων στα Τρίκαλα

Μαυρουδή  Τσαμπίκα Χριστίνα

1η στην σκυταλοδρομία 4χ100 στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών

1η στην σκυταλοδρομία 4χ100 στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

2η στα 200μ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

37η στα 200μ στο πανελλήνιο Παίδων – Κορασίδων στα Τρίκαλα

Χουσεΐν Γκιουνάη

1η  στην σκυταλοδρομία 4χ100 στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

1η στην σκυταλοδρομία 4χ100 στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών

2η  στα 100μ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

40η στα 100μ στο πανελλήνιο Παίδων – Κορασίδων στα Τρίκαλα

Μανωλά Δεσποινα:

1η στην σκυταλοδρομία 4χ100 στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

2η στην Σφαίρα  στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στην Μύκονο

3η στα 200μ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

5η στο έπταθλο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων Νοτίου Ελλάδας στην Αθήνα.

Καρρατέλο Κρίστιαν:

1ος στην σκυταλοδρομία 4χ100 στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

1ος στην σκυταλοδρομία 4χ100 στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στην Μύκονο

3ος στην σκυταλοδρομία 4 χ100 στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

Ντέτσικας Ιωάννης:

1ος στην σκυταλοδρομία 4χ100 στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

Γακούδη Παρθένα:

3η στο άλμα εις ύψος  στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ- ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πιννή Μαρία

1η στα 100μ εμπ.  Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

1η στην σκυταλοδρομία 4χ100 Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

2η  στο μήκος στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

2η στα 100μ εμποδίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών στην Πάτρα

3η  στο διεθνές meeting gala filothei 2017

Θεοδώρου Κλεονίκη:

1η στο άλμα επί κοντώ στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

1η στο άλμα εις ύψος στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

1η στο άλμα εις ύψος στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στην Μύκονο

6η στο άλμα επί κοντώ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων στη Λάρισα

8η στο άλμα επί κοντώ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών στην Πάτρα

Ρουσούλης Νικόλαος

1ος  στα 400μ στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

1ος στα 4χ100 στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

1ος στα 400μ στους αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στην Μύκονο

2ος στα 800μ στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

2ος στα 800μ στους αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στην Μύκονο

10ος στα 400μ πανελλήνιο κλειστού Ανδρών –Γυναικών

10ος στα 800μ πανελλήνιο κλειστού Ανδρών –Γυναικών

12ος  στην σκυταλοδρομία 4χ400 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών στην Πάτρα

Πιννής Νίκος

1ος στην σκυταλοδρομία 4 χ400 στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

2ος  στα 110μ εμπ  στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

8ος στα 110μ εμπ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων στην Κατερίνη

12ος στην σκυτάλη 4χ400  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών στην Πάτρα

Ζήκας Διονύσης:

1ος στα 200μ στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

1ος στην σκυταλοδρομία 4 χ400 στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

1ος στην σκυταλοδρομία 4χ100 στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στην Μύκονο

3ος στα 400μ στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στην Μύκονο

12ος στην σκυτάλη 4χ400  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών στην Πάτρα

17ος στα 200μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών στην Πάτρα

20ος στα200μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων στη Λάρισα

Σεΐτης Μιχάλης:

1ος στην σκυταλοδρομία 4 χ400 στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

1ος στην σκυταλοδρομία 4χ100 στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στην Μύκονο

3ος στα 400μ στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

12ος στα 200μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών στην Πάτρα

12ος στην σκυτάλη 4χ400  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών στην Πάτρα

Αδαλουζίδης Αλέξανδρος:

1ος στην σκυταλοδρομία 4χ100 στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στην Μύκονο

3ος στην σκυταλοδρομία 4 χ100 στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ