Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στα παιχνίδια στα οποία αδικήθηκε, αλλά και ευνοήθηκε, ως απολογισμός του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, εξέδωσε ο πρωτοπόρος Φοίβος, παραθέτοντας και τα βίντεο των επίμαχων φάσεων των αναμετρήσεων.
Αναλυτικά:
«Σαν απολογισμό του πρώτου γύρου η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας καλές και κακές στιγμές.
Ο Φοίβος βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο σε ορισμένα παιχνίδια κρίναμε πως πρέπει να δώσουμε στο κοινό την δυνατότητα να παρακολουθήσει το τι συνέβη. Στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την Δόξα Καρδάμαινας και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0 δεν δίνεται καθαρό πέναλτι σε τράβηγμα του ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Στεφανίδη στην μεγάλη περιοχή.
Στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής κόντρα στον ΔΙ.ΑΣ., η ομάδα μας προηγείται με 1-0 και ακυρώνεται λανθασμένα γκολ του Τζιβίλογλου στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή Μαριτσών, δεν μας δίνεται ξεκάθαρο πέναλτι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου για χέρι, ενώ χαρίζεται και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της αντιπάλου ομάδας Θαρρενό και ενώ βρισκόμαστε μπροστά στο σκορ με 1-0.
Στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με τον Διγενή (δεν υπάρχει βίντεο) ο διαιτητής μας αφήνει αναίτια με 9 ποδοσφαιριστές, δημιουργώντας έναν ανεξήγητο εκνευρισμό στην αναμέτρηση και ενώ κερδίσαμε με 3-0. Ως αποκορύφωμα στο γήπεδο Αφάντο δεν καταλογίστηκαν δύο πέναλτι στην ομάδα μας. Το πρώτο με το σκορ στο 0-0 σε βάρος του Φανούρη Γκινή και το δεύτερο στο 0-1 στον Χρήστο Πεταυράκη, αλλοιώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Αναγνωρίζουμε πως στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Α.Ε.Ρ.Α δεν αποβλήθηκε λανθασμένα ο ποδοσφαιριστής μας Ευτύχης Τζιβίλογλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο, αυτή είναι η μια και μοναδική στιγμή στο φετινό πρωτάθλημα που υπήρξε λανθασμένη υπόδειξη υπέρ της ομάδας μας.
Κατά γενική ομολογία ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε γυρισμένη την πλάτη και δεν είδε το συμβάν, ωστόσο, αναγνωρίζουμε το λάθος που έκανε υπέρ της ομάδας μας. Δεν ζητάμε εύνοια, ζητάμε ισονομία από τους διαιτητές για να μας επιτραπεί να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί επί ίσοις όροις».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ