Καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί η πρόσφατη ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Συριζα Νοτίας Δωδεκανήσου, με την οποία ζητά να δημιουργηθεί νέο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο νησί της Ρόδου. Όπως έκπληξη δεν μας προκαλεί η χλιαρή αντίδραση του τοπικού αντιπροσωπευτικού οργάνου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις και των δύο κομματικών οργάνων, δεν θεωρούν το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης ως πρόβλημα αυτό καθεαυτό, παρά μόνον ερίζουν για το αν οι υπάρχουσες δομές επαρκούν ή πρέπει να δημιουργηθούν νέες. Υπενθυμίζεται πως το 70% των αλλοδαπών είναι άντρες και όχι οικογένειες, ενώ η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι καν από τη Συρία, όπως ομολόγησε πρόσφατα και ο αρμόδιος υπουργός κ. Μουζάλας.

Όσο όμως κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ζουν στη γυάλα του διεθνιστικού τους μικρόκοσμου, η ελληνική κοινωνία στα νησιά μας υποφέρει από τις συνέπειες των πολιτικών τους πάνω στο κεφαλαιώδες αυτό ζήτημα που άπτεται της εθνικής μας ασφάλειας, της δημόσιας υγείας και της οικονομικής ζωής του τόπου. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η κοινωνία της Ρόδου και των λοιπών νησιών μας στέκεται απέναντι στις διεθνιστικές ονειρώξεις που τρέφει το δίπολο εξουσίας του ψευτορωμαίΐκου. Κάθε νέο κέντρο φιλοξενίας στα νησιά μας  βάζει οριστική ταφόπλακα στον τουρισμό και δίνει θανάσιμο χτύπημα στις τοπικές τους οικονομίες. Προφανώς, δεν τους ενδιαφέρει πως με τη λαθρομετανάστευση πλήττεται ο τουρισμός, ο οποίος είναι ζωτική πηγή επιβιώσεως για την χώρα, αποτελώντας τη βαριά βιομηχανία της, όπως λέγεται μεταφορικά. Διότι την βαριά βιομηχανία αυτή καθ’ εαυτή πρόλαβε να την καταστρέψει το ψευτοσυνταγματικό τόξο τις προηγούμενες δεκαετίες.

Επιπροσθέτως, θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια, καθώς ομολογείται από παντού πως δεν γνωρίζουμε τίποτε για το ποιον των ανθρώπων που παραβιάζουν τα σύνορα της Πατρίδας μας. Άλλωστε, τα παραδείγματα αλλοδαπών που χρησιμοποίησαν την χώρα μας ως διαμετακομιστικό κόμβο για να εκτελέσουν τρομοκρατικές ενέργειες στην Ευρώπη είναι πολύ πρόσφατα. Ποιος από τις κυρίες και τους κυρίους  που προάγουν τέτοιες πολιτικές μπορεί να εγγυηθεί στον ελληνικό λαό ότι τέτοια χτυπήματα δεν θα πραγματοποιηθούν και στη χώρα μας, με απώλειες ζωών και ολέθρια αποτελέσματα για τη διεθνή εικόνα της χώρας ;

Η Χρυσή Αυγή Ρόδου δηλώνει κάθετα αντίθετη στη διατήρηση κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών και στη δημιουργία νέων. Ασφαλώς, δεν θα είχαμε πρόβλημα εάν οι ψευτοανθρωπιστές που προωθούν τέτοιες πρωτοβουλίες είναι διατεθειμένοι να  φιλοξενήσουν τους λαθρομετανάστες στις οικίες τους, καλύπτοντας τους ταυτόχρονα και τα έξοδα διατροφής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τα οποία επιβαρύνεται ο ελληνικός λαός. Θεωρούμε σχεδόν βέβαιο πως θα ευχαριστηθούν αυτή την πολυπολιτισμική συμβίωση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ