Αθλητικά

«Υπάρχει αλλοίωση πρωταθλήματος!»

Ευθείες βολές κατά της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με αφορμή την πρόσφατη ποινή που επιβλήθηκε στο σωματείο του Διαγόρα, εξαπέλυσε με δηλώσεις του το μέλος της προσωρινής διοίκησης της Ένωσης Τάσος Ψυλλάκης. Χαρακτηρίζει μεγάλο λάθος την επιβολή της συγκεκριμένης ποινής και προτρέπει τη διοίκηση του «γηραιού» να προσφύγει στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ «καθώς θα δικαιωθεί σίγουρα!». Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Ψυλλάκη:
«Τα σοβαρά λάθη συνεχίζονται εκ μέρους της Πειθαρχικής Επιτροπής. Είναι απίστευτο το ότι πήραν αυτή την απόφαση. Πως είναι δυνατόν να επιβάλλουν δυο ποινές για ένα παράπτωμα; Αυτό είναι παράνομο. Δεν μπορούν να μπει και χρηματικό πρόστιμο και αποκλεισμός από το πρωτάθλημα. Ανάλογα λάθη είχαν γίνει στο παρελθόν και στις περιπτώσεις του Ιάλυσου, του Απόλλωνα Απολλώνων και του Καλυμνιακού. Είναι πολύ σοβαρά λάθη και απορώ πως γίνονται. Θεωρώ ότι με τη συγκεκριμένη ποινή υπάρχει αλλοίωση πρωταθλήματος. Αν ο Διαγόρας προσφύγει στην δευτεροβάθμια επιτροπή είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθεί. Θέλω να πω και κάτι ακόμα που έχει να κάνει με τον παρατηρητή αγώνα. Έχω μάθει ότι στην έκθεση του μιλάει γενικά για μια σύρραξη και δεν αναφέρεται συγκεκριμένα. Κλήθηκε αργότερα από την Πειθαρχική Επιτροπή για να δώσει διευκρινήσεις. Βάση αυτών των διευκρινήσεων επιβλήθηκε η συγκεκριμένη απαράδεκτη κατά την άποψη μου ποινή»
«Γιατί μας μπερδεύουν εμάς;»
ο κ. Ψυλλάκης αναφέρθηκε και στα όσα συμβαίνουν τελευταία στην ΕΠΣΔ σχετικά με την καθυστέρηση που υπάρχει στο να προκηρυχθούν εκλογές. Ο ίδιος απαντάει ουσιαστικά σε όσους εμπλέκουν το όνομα του με το ενδεχόμενο κυρώσεων από την ΕΠΟ. Συγκεκριμένα:
«Αφού αποσύρανε τα ασφαλιστικά μέτρα δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο. Γιατί μας μπερδεύουν εμάς; Γιατί δεν πάνε σε εκλογές; Αφού αποσύρανε τα μέτρα, τους συνιστώ να πάρουν απόφαση για να πάνε σε εκλογές άμεσα. Ακόμα και αν εμείς πάμε την Δευτέρα για να εκδικάσουμε τα ασφαλιστικά, ας έρθουν εκεί να δείξουν ότι έχουν αποσύρει τα δικά τους ασφαλιστικά και τελειώνουν όλα εκεί. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το θόρυβο που έχει γίνει με το όνομα μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου