ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σπύρος Παγκάς

news room 1 λεπτό ανάγνωση
pagkas-gnomi2
Μέγεθος γραμμάτων

Εφυγε από τη ζωή σή­με­ρα τα  ξη­με­ρώ­μα­τα σε ηλι­κία 74 ετών, ο δη­μο­σιο­γρά­φος Σπύ­ρος Πα­γκάς, ο οποί­ος το τε­λευ­ταίο διά­στη­μα έδινε μάχη  στην ΜΕΘ του νο­σο­κο­μεί­ου Ρόδου, έπει­τα από σο­βα­ρά προ­βλή­μα­τα υγεί­ας που αντι­με­τώ­πι­ζε.

Παρά τη γεν­ναία μάχη που έδωσε, δεν κα­τά­φε­ρε να κρα­τη­θεί στη ζωή και τε­λι­κώς σή­με­ρα τα ξη­με­ρώ­μα­τα ξε­κί­νη­σε για το με­γά­λο τα­ξί­δι.

Ο Σπύ­ρος Πα­γκάς υπήρ­ξε μά­χι­μος δη­μο­σιο­γρά­φος, επάγ­γελ­μα το οποίο υπη­ρέ­τη­σε με ήθος και συ­νέ­πεια.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.