Αθλητικά

Super League 2: «Συμμετοχή μόνο στην κλήρωση για Ρόδο και Καβάλα»

Με δημοσίευμά της η αθλητική ιστοσελίδα F.L. News αποκαλύπτει την αναφορά που υπάρχει στην προκήρυξη της Super League 2, σχετικά με την συμμετοχή της ΠΑΕ Ρόδος και της ΠΑΕ Καβάλας στην κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος, όχι όμως και στο πρωτάθλημα, έπειτα από την προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Την προκήρυξη του πρωταθλήματος απέστειλε την Πέμπτη (23/09) στις ΠΑΕ η Super League 2. Όπως τονίζεται, η Ρόδος και η Καβάλα με τις αποφάσεις που έχουν στα χέρια τους συμμετέχουν στην κλήρωση, όμως όχι και στο πρωτάθλημα…
Το F.L. News παρουσιάζει την σχετική αναφορά στις ΠΑΕ Καβάλα, Ρόδος και Ασπρόπυργος…
‘’Σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή της ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου τελεί υπό την χορήγηση του σχετικού πιστοποιητικού συμμετοχής από την Ε.Ε.Α. Επίσης, η ΠΑΕ Ρόδος και η ΠΑΕ Καβάλα έχουν προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ζητώντας την αναστολή εκτέλεσης των αποφάσεων της Ε.Ε.Α. με την οποία δεν χορηγήθηκε βάσει του άρθρου 77 παρ.3 του Ν 2725/99 πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-22.
Στις παραπάνω ΠΑΕ έχει χορηγηθεί από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών προσωρινή διαταγή για την συμμετοχή τους στην κλήρωση του πρωταθλήματος, όχι όμως και στη διοργάνωση του πρωταθλήματος. Η παραπάνω προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι την έκδοση των αποφάσεων του Συμβουλίου Εφετών επί των αιτήσεων αναστολής που εκκρεμούν…’’».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου