Τοπικές Ειδήσεις

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Σωματείου Οικοδόμων

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Οικοδόμων, σήμερα, ημέρα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:30μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ.Ρ με θέματα ημερήσιας διάταξης, τον απολογισμό δράσης του έτους 2019, τον οικονομικό απολογισμό έτους 2019 και την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής 2019.

Ακόμη λόγω της επικείμενης συνταξιοδότησης του Προέδρου του Σωματείου, συν. Τριπολίτη Νικολάου, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τιμήθηκε σαν Επίτιμος Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων με αναμνηστική πλακέτα, για την πολυετή προσφορά του στον κλάδο των οικοδομών και συνολικά στο συνδικαλιστικό κίνημα αφού υπήρξε ο μακροβιότερος Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων όχι μόνο της Ρόδου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Επίσης πάρθηκε απόφαση για την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου καθώς και των εκλογών.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ          ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου