Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, στην Κρήτη, μεταφέρεται Άγγλος τουρίστας ηλικίας 55 ετών ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό.
Ο 55αχρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με βαριά πνευμονία και οι εξετάσεις που έγιναν, έδειξαν ότι πρόκειται για κρούσμα κορονοϊού.
Σε λίγο θα διασωληνωθεί και όπως προβλέπεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις, μέσα στις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στο πλησιέστερο Νοσοκομείο αναφοράς, όπως είναι το ΠΑΓΝΗ. Η μεταφορά θα γίνει με σούπερ πούμα και με ειδική κάψουλα.
Πηγή: ert.gr
































Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.