Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Shotokan Karate J.K.S που διεξήχθη στην Κοπεγχάγη της Δανίας στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή της J.K.S Greece ,απέδειξε ότι η επιλογή του αρχηγού, Άνθιμου Αντωνογλου να συμμετάσχουν οι λιλιπούτιοι αθλητές της Ρόδου στη διοργάνωση, αποδεδείχθηκε σωστή διότι οι δεκάχρονοι αθλητές δεν ήταν μόνο θαρραλέοι στη σχολή τους αλλά και όταν αντιμετώπισαν τις «μαύρες ζώνες» των άλλων χωρών.
Σημείωσαν μεγάλη επιτυχία καταλαμβάνοντας την 4η , 5η και 6η θέση στα Kata και Kumite, αφήνοντας υποσχέσεις ενόψει του επόμενου Πανευρωπαϊκού αλλά και Παγκόσμιου πρωταθλήματος για μία θέση στην τριάδα.
Τα παιδιά, Σπύρος και Ηλίας Διαμαντόπουλος, Ιωάννης και Στέλιος Χίου και Κωνσταντίνος Γιαλλούσης , έκαναν υπερήφανη όλη την οργάνωση της J.K.S Greece Shotokan Association, με αποκορύφωμα την πρόταση προς τον αρχηγό της Παγκόσμιας οργάνωσης J.K.S κ. Shihan, Masao Kagava, το μεθεπόμενο Πανευρωπαϊκό εφόσον είναι εφικτό να διεξαχθεί στη Ρόδο.
Ένα όνειρο ζωής για τον αρχηγό κ. Αντωνογλου Άνθιμο ο οποίος με την ευκαιρία θέλησε να ευχαριστήσει τον μαθητή του Μανώλακα Νικήτα για το τεχνικό επίπεδο που κράτησε τους μικρούς καρατέκα , τον αντιδήμαρχο κ. Διακοσταματίου Σάββα για την προσφορά του και του εύχεται να φορέσει γρήγορα την μαύρη ζώνη, τον γενικό γραμματέα κ. Καλούδη Γεώργιο για την τιμή που έκανε στο πρόσωπο του γενικού αρχηγού κ. Shihan, Masao Kagava, τους κ.κ. Σταύρο Ζουρούδη και Κρητικό Κωνσταντίνο για την τεχνική και οικονομική στήριξη στον Πανδωδεκανησιακό αθλητικό σύλλογο Shotokan Karate.
Τέλος, καλή προπόνηση, καλό σεμινάριο και καλές εξετάσεις, σε όσους θα λάβουν μέρος στο επικείμενο σεμινάριο που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου, υπό την διοργάνωση της J.K.S Greece Shotokan Association, την υπεύθυνη αρχηγική θέση του Shihan, Youtaka Katsoumata (8 DAN) και την επίβλεψη της J.K.S Japan International Department .
Ευχόμαστε όλοι να είστε εκεί για να μάθετε επιτέλους πως είναι το σωστό «Mae-geri».

Ένα σχόλιο στο Άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον

  1. Avatar Ο/Η anthimos antonoglou λέει:

    extremely OSS OSS

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ