Αθλητικά

Ποδηλασία: Σε camp στα Χανιά προσκλήθηκε ο Νίκος Δράκος

Μετά την νέα του επιτυχία στην Κρήτη, όπου το σαββατοκύριακο αναδείχθηκε κορυφαίος έφηβος αθλητής στα «28α Καζαντζάκεια» (πρώτος σε ανάβαση και αντοχή), ο πρωταθλητής του Γ.Σ. Διαγόρας Νίκος Δράκος δέχθηκε μια τιμητική πρόσκληση.
Κλήθηκε να πάρει μέρος σε camp της Ακαδημίας «Fleet Comlpete Racing Academy Greece» στα Χανιά!
Στόχος της Ακαδημίας «Fleet Comlpete Racing Academy Greece» είναι, να δημιουργήσει, να εμπνεύσει και να εξελίξει τη νέα γενιά Ελλήνων ποδηλατών.
Στις ημέρες μας, είναι πολύ δύσκολο για τους νέους ποδηλάτες στην Ελλάδα να εξασφαλίσουν την κατάλληλη καθοδήγηση και να τους δοθούν οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες εκείνες που θα τους επιτρέψουν να εξελιχθούν σε επιτυχημένους επαγγελματίες ποδηλάτες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η «Fleet Comlpete Racing Academy Greece» επιθυμεί να προσφέρει ώθηση ανάπτυξης σε ολόκληρη την αγωνιστική ποδηλασία στην Ελλάδα και να διασφαλίσει πως οι ταλαντούχοι Έλληνες αθλητές θα έχουν πλέον την ευκαιρία να κάνουν το καθοριστικό βήμα προς τις διεθνείς, επαγγελματικές ομάδες, προκειμένου να πετύχει τους στόχους αυτούς, η ομάδα έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης στο οποίο θα βασιστεί για τα επόμενα χρόνια.
Πρώτος χρόνος: Αναζήτηση υποψηφίων ποδηλατών, ένταξη, καθοδήγηση.
Δεύτερος χρόνος: Ανάπτυξη αριθμού συμμετεχόντων, αγωνιστικό πρόγραμμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου