ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ryanair: Προσφορά για το τέλος του καλοκαιριού με ναύλους από 16,99€

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ryanair

Η Ryanair, ανα­κοί­νωσε σήμερα (25 Αυγού­στου) νέα προ­σφορά για το τέλος του καλο­και­ριού, με ναύλους από 16.99€, για ταξίδια από το Σεπτέμ­βριο ως το Ιανουά­ριο, προ­σκα­λώ­ντας το επι­βα­τικό κοινό στην Ελλάδα να κάνει μια από­δραση στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη.

Η προφορά αφορά δρο­μο­λό­για εσω­τε­ρι­κού και εξω­τε­ρι­κού από/προς την Ελλάδα και είναι δια­θέ­σιμη μέσω του Ryanair.com από σήμερα ως τα μεσά­νυ­χτα της Κυρια­κής, 27 Αυγού­στου.

Η Δήμητρα Απα­τσί­δου της Ryanair δήλωσε: “Γιορ­τά­ζουμε το τέλος του καλο­και­ριού απε­λευ­θε­ρώ­νο­ντας ναύλους από 16.99€, για ταξίδια από το Σεπτέμ­βριο ως τον Ιανουά­ριο. Καθώς η μονα­δική αυτή προ­σφορά ισχύει ως τα μεσά­νυ­χτα της Κυρια­κής, 27 Αυγού­στου, προ­σκα­λούμε τους πελάτες μας να κάνουν κράτηση τώρα μέσω του Ryanair.com και του Ryanair App ώστε να μην χάσουν την ευκαι­ρία.”

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.