Ειδήσεις

Δεκάδες Ροδιτόπουλα διακρίθηκαν και φέτος στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Σπουδαίες επιτυχίες σημείωσαν και πάλι οι μαθητές της Ρόδου στην προσπάθεια τους για εισαγωγή στις Πανεπιστημιακές Σχολές. Σε πείσμα των καιρών, τα Ροδιτόπουλα αγωνίστηκαν για τους στόχους τους, προσβλέποντας σε ένα λαμπερό και ελπιδοφόρο μέλλον. Μπορεί να κουράστηκαν και να μόχθησαν, στις περισσότερες όμως των περιπτώσεων ανταμείφθηκαν για τους κόπους τους μπαίνοντας στις σχολές της αρεσκείας τους, και κάνοντας υπερήφανους τους γονείς και τους καθηγητές τους.
Από τις σημαντικότερες επιτυχίες ήταν αυτή της Αναστασίας Φουτούλη η οποία εισάγεται δεύτερη στην Ιατρική Αθηνών αλλά και του Μπραδάνη Εμμανουήλ ο οποίος μπαίνει 2ος στη Σχολή Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η χαρά για τους γονείς του Εμμανουήλ είναι διπλή, αφού η δίδυμη αδελφή του Ειρήνη εισάγεται στην Φαρμακευτική Αθήνας. Δεν έλειψαν βέβαια και οι πρωτιές. Η Δέσποινα Μαυρουδή από το ΓΕΛ Κρεμαστής εισάγεται πρώτη στην Σχολή Οργάνωσης και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών!
Οι νέοι φοιτητές μίλησαν στη «δημοκρατική», περιγράφοντας τα συναισθήματά τους για την επιτυχία τους. Εμείς τους ευχόμαστε να πετύχουν ακόμα υψηλότερους στόχους, και να εξελιχθούν σε άξιους και λαμπρούς επιστήμονες, χρήσιμους για το μέλλον της χώρας και του τόπου μας.
ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Μαρία-Αναστασία
Βαρδέλλη
Νομική Αθηνών
18596 μόρια
Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που πέτυχα το στόχο μου. Έχοντας βιώσει πλέον την εμπειρία των πανελληνίων εξετάσεων, έχω να πω ότι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να μελετάμε συστηματικά. Όποιος προσπαθεί και είναι συνεπής, πετυχαίνει. Η Νομική Αθηνών ήταν η πρώτη μου επιλογή και νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που τα κατάφερα!

Φωτεινή-Μαρία Μανδρακού
Αρχιτεκτονική
Θεσσαλονίκης
18843 μόρια
Ήταν η πρώτη μου επιλογή η συγκεκριμένη σχολή και είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου, τους γονείς, τους καθηγητές και τους φίλους μου. Η στήριξη, η καθοδήγηση και η συμπαράστασή τους ήταν ό,τι πολυτιμότερο για μένα!
Μιχαήλ-Άγγελος Νικολάου
Αρχιτεκτονική Βόλου
16358
Πέρασα στη σχολή που ήθελα από την αρχή και αυτό με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μία ψυχοφθόρα διαδικασία…. Διαγωνίζεσαι-συναγωνίζεσαι σε πανελλήνιο επίπεδο με χιλιάδες άλλους μαθητές διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για την σχολή που επιθυμείς… Πλέον έχω περάσει εκεί που ήθελα και αφήνω πίσω μου τις δυσκολίες που βίωσα. Η ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών μου είναι ένα υπέροχο συναίσθημα.
Ιωάννης Οθείτης
Νομική Αθηνών
19300 μόρια
Ο στόχος επετεύχθη, οι κόποι απόδωσαν καρπούς και η ενδελεχής προσπάθεια με αντάμειψε με το καλύτερο τρόπο. Πέρασα στη σχολή της πρώτης μου επιλογής παρ’ όλη την πίεση της φετινής χρονιάς η επίγευσή της, τουλάχιστον για εμένα, ήταν γλυκιά. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους.
Σεβαστή Ισιδώρα
Χατζημανώλη
Ψυχολογία ΕΚΠΑ
18735 (7η σειρά)
Είμαι υπερευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Πέρασα στη σχολή της πρώτης μου επιλογής. Ήταν αυτό που ήθελα να κάνω από μικρή, καθώς πάντα ήθελα να βοηθώ το συνάνθρωπο. Πραγματοποίησα το όνειρο μου και ανοίγω πλέον τα φτερά μου. Ευχαριστώ τους γονείς και τους καθηγητές μου αλλά και τους φίλους για τη στήριξη, συμπαράσταση και καθοδήγησή τους.
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ
Αλέξανδρος Μπαρμπούτης
Ηλεκτρολόγων μηχανικών & μηχανικών υπολογιστών
Θεσσαλονίκης
18231 μόρια
Πέρασα στη σχολή που πάντα επιθυμούσα. Το δίχως άλλο, είναι ένα ευχάριστο το αποτέλεσμα και είμαι πολύ χαρούμενος. Η προετοιμασία για τις πανελλήνιες ήταν μία πολύ δύσκολη εμπειρία αλλά στο τέλος είναι το αποτέλεσμα που μετράει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου και ιδιαίτερα τον δάσκαλο μου, Νικήτα Χατζηκωνσταντίνου τον οποίο θα θυμάμαι για πάντα.
Σοφία- Χριστίνα Καντή
Ιατρική Αθηνών
19440 μόρια
Η αλήθεια είναι ότι δούλεψα πάρα πολύ σκληρά και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και δικαιωμένη για το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι άξιζε όλη η προσπάθεια και όλες οι στερήσεις… Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους γονείς που μου συμπαραστάθηκαν, τους καθηγητές μου που ήταν πάντα δίπλα μου και με υποστήριζαν.
Καρίκης Ιωάννης
Ιατρική Αθηνών
19148 μόρια
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, δούλεψα όλη αυτή τη χρονιά και όλα τα προηγούμενα χρόνια έχοντας ως στόχο να μπω στην ιατρική. Προσπάθησα πολύ και νιώθω ότι όλοι οι κόποι και οι προσπάθειες που κατέβαλα οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήμουν μόνος, είχα βοήθεια σημαντική από την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου τους οποίους ευχαριστώ.
Κολλάτου Αγγελική
Ιατρική Θεσσαλονίκης
19914 μόρια
Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πέτυχα τους στόχους μου! Ήταν η πρώτη μου επιλογή η ιατρική Θεσσαλονίκης και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που τα κατάφερα. Ήταν δύσκολη χρονιά αυτή που πέρασε αλλά η ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών είναι το καλύτερο συναίσθημα. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά που θα δώσουν πανελλήνιες φέτος και να τους συμβουλεύσω να μην αγχώνονται, γιατί το άγχος είναι ότι χειρότερο. Θα πρέπει να πιστεύουν ότι όλα θα πάνε καλά και να μην ανησυχούν.

1ο ΓΕΛ, Βενετόκλειο
ΠΟΔΗΜΑΤΑ ΕΛΕΝΗ
Ιατρική Ηρακλείου Κρήτης
18818 μόρια
Αισθάνομαι αρκετά ικανοποιημένη για την επιτυχία μου και θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές, τους γονείς και τους φίλους μου που ήταν κοντά μου αυτή τη χρονιά και με βοήθησαν. Η προετοιμασία των πανελληνίων είναι μία απαιτητική διαδικασία, απαιτεί πάνω απ΄ όλα ψυχραιμία και συνέπεια. Όταν δεν χάνεις τον έλεγχο και είσαι συνεπής, μπορείς να πετύχεις…
Ζερβός Νικόλαος
Μαθηματικών Κρήτης
19048 μόρια
Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα το οποίο, το περίμενα λίγο-πολύ και τώρα προσβλέπω σε μία καλή σταδιοδρομία. Θέλω να πω στα παιδιά που ξεκινούν τώρα την προετοιμασία για τις πανελλήνιες να κάνουν σωστή διαχείριση του άγχους. Αυτό ήταν για μένα προσωπικά το μυστικό της επιτυχίας…
Ευταξία Καρασιώτου
Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης
20913 μόρια (με το σχέδιο)
Δούλεψα αρκετά σκληρά για να πετύχω το στόχο μου. Πάντα ήθελα να περάσω στην αρχιτεκτονική της Θεσσαλονίκης. Με δυσκόλεψε περισσότερο καθώς έκανα κάθε Σάββατο 6 ώρες μάθημα… Τελικά όμως το ειδικό μάθημα με βοήθησε να πετύχω το στόχο μου οπότε είμαι χαρούμενη που πέτυχα. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου για την καθοδήγηση και την πολύτιμη στήριξή τους σε όλα τα επίπεδα!
Τσακίτη Ευαγγελία
Διεθνών και Ευρωπαϊκών
σχέσεων-Πάντειο
18.563 μόρια
Είμαι πολύ ικανοποιημένη που πέτυχα στην πρώτη μου επιλογή στη σχολή διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών στην Πάντειο. Το ηθελα απο τη β’ λυκείου και έκανα την προσπάθεια μου με συνέπεια και επιμονή και τα κατάφερα. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου και τους γονείς μου που με στήριξαν σε όλο αυτό το εγχείρημα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους. Τώρα προχωράμε για τους επόμενους.
Άννα Χαρίκλεια
Χατζηγεωργίου
Χρηματοποικονομικά και τραπεζική διοίκηση ΠΑΠΕΙ
16287 μόρια (σειρά 8η)
Εγώ είμαι πλέον πολύ χρούμενη που πέτυχα αυτό που ήθελα. Με δυσκόλεψε η προετοιμασία για τις πανελλήνιες αλλά πιστεύω ότι αξίζει να προσπαθείς για αυτό που θέλεις. Την ίδια τακτική θα ακολουθήσω και στο πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν κοντά μου, καθηγητές, γονείς και φίλους!
Γεώργιος
Διακοπαναγιώτης
Φαρμακευτική
Θεσσαλονικης
18570 μόρια
Πρώτος μου στόχος ήταν η ιατρική… Κάποια λάθη απροσεξίας δυστυχώς μου στέρησαν αυτή τη δυνατότητα. Είμαι παρόλα αυτά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Άλλωστε τίποτε δεν τελειώνει στα 18. Κοιτάω μπροστά για ό,τι καλύτερο έρθει. Η φαρμακευτική είναι μία καλή σχολή…
ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
Δέσποινα Μαυρουδή
Πρώτη στην Οργάνωση και
Διοίκηση Επιχειρήσεων
Οικονομικό Πανεπιστήμιο
Αθηνών
18.439 μόρια
Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω ότι μπήκα πρώτη στην σχολή που επιθυμούσα. Πολύ ωραίο να έχεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα μετά από κόπο προσπάθεια και θυσίες. Χαίρομαι με κάθε παιδί που εκπλήρωσε το στόχο του. Ανεξάρτητα από τη θέση που μπαίνει κανείς στη σχολή, αυτό που μετράει είναι η πορεία του καθενός μέσα στη σχολή. Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για την καθοδήγηση και τη στήριξή τους.
Γιώργος Μπακάλης
Διοικητικής επιστήμης
και Τεχνολογίας
Οικονομικό Πανεπιστήμιο
Αθηνών
18706 μόρια
Το χάρηκα πολύ, ήταν η πρώτη μου επιλογή η Σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Είμαι ικανοποιημένος με τη 10 θέση αν και θα περίμενα κάτι καλύτερο. Θέλω να δώσω τις καλύτερες μου ευχές σε όλα τα παιδιά που πέρασαν και ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν δίπλα μου αυτή τη χρονιά και πάν απ’ όλα την οικογένειά μου.
Νικήτας Χατζημανώλης
Κτηνιατρική Καρδίτσας
18229 μόρια
Ευχαριστώ αρχικά τους καθηγητές και τους γονείς μου για τη στήριξη. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ο στόχος μου ήταν βέβαια η ιατρική αλλά παρόλα αυτά Θα δοκιμάσω τη σχολή και ίσως να δώσω ξανά…
2ο ΓΕΛ, Καζούλειο
Μπαρδάνης Εμμανουήλ
2ος Βιολογία Αθήνας
19147 μόρια
Από τη στιγμή που είχα πετύχει μία υψηλή βαθμολογία, δεν είχα αμφιβολία ότι θα έμπαινα στη σχολή που επιθυμούσα… Ήταν βέβαια έκπληξη η δεύτερη θέση και χάρηκα πολύ. Πέτυχα το στόχο μου και δεν μπορώ να περιγράψω την ικανοποίηση μου. Χαίρομαι και για την επιτυχία της δίδυμης μου αδελφής Ειρήνης, η οποία μπαίνει επίσης στη σχολή που επιθυμούσε!
3ο ΓΕΛ, Καπνοβιομηχανία
Ζερβάνος Ευάγγελος
Ιατρική Αθήνας
19186 μόρια
Είμαι πολύ χαρούμενος που έγραψα τόσο καλά και μπαίνω στην ιατρική Αθηνών. Δεν είναι ότι πιο εύκολο να προσπαθείς να μπεις στη σχολή που θες. Νιώθω μια χαρά με το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν. Στα παιδιά που τώρα ξεκινούν την προετοιμασία, θέλω να πω ότι πρέπει να βλέπουν πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ένας χρόνος είναι μόνο από τη ζωή τους…
Μπαρδάνη Ειρήνη
Φαρμακευτική Αθήνας
18560 μόρια
Πέρασα στη σχολή της πρώτης μου επιλογής και αυτό με χαροποιεί πολύ. Ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και οι κόποι του αδελφού μου Μανώλη. Χαίρομαι που περάσαμε μαζί αυτή τη δοκιμασία των πανελληνίων. Βοηθούσε ο ένας τον άλλο και ό,τι χρειαζόταν ο ένας, ήταν πάντα εκεί ο άλλος. Ήταν απαιτητικό το διάβασμα και μεγάλη η κούραση αλλά στο τέλος η ικανοποίηση είναι μεγάλη!
Γαλατά Μαρία –
Τουριστικών Σπουδών
ΠΑΠΕΙ (3η)
15308 μόρια
Σκεφτόμουν αρχικά την οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο Πειραιά… Από τη στιγμή που έμαθα για τη σύστασή του τμήματος τουριστικών σπουδών έγινε αυτή η πρώτη μου επιλογή. Είμαι από τη Ρόδο, ένα νησί με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη και αν μη τι άλλο θα έχω άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Ειλικρινά δεν περιγράφεται η ικανοποίηση μετά από ένα χρόνο εντατικής προετοιμασίας. Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο να πετυχαίνεις αυτό που ήθελες!
Κατερίνα Βαρέλη
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ
21.761 μόρια (με το σχέδιο)
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη για το αποτέλεσμα αφού μπαίνω στη σχολή της πρώτης μου επιλογής.. Δούλεψα πάρα πολύ η αλήθεια είναι και εννοείται ότι όλοι οι υποψήφιοι κουραστήκαμε και προσπαθήσαμε αρκετά. Είμαι όμως πολύ περήφανη για το αποτέλεσμα, άξιζε ο κόπος.
Σκλάβου Παρασκευή
Νομική Κομοτηνής
17938 μόρια
Η προσπάθειά μου δεν ήταν ίδια με τα άλλα παιδιά… Ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής δεν ήξερα αν θα έδινα εξετάσεις… Θα πήγαινα στο Βέλγιο από όπου κατάγομαι, Η προσπάθεια μου ξεκίνησε το Μάρτιο, την τελευταία ημέρα υποβολής της αίτησης. ¨Ήταν δύσκολη όλη αυτή η διαδρομή… Σκέφτηκα πολλές στιγμές να τα παρατήσω. Χαίρομαι που συνέχισα. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία και σε όσα δεν τα καταφέραν θέλω να πω ότι πρέπει να ξαναπροσπαθήσουν γιατί αξίζει το συναίσθημα της επιτυχίας.
4ο ΓΕΛ
Αγγελική Δαββέτα
Φαρμακευτική Αθηνών
18967 μόρια
Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί εδώ και χρόνια δούλευα γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Προσπάθησα αρκετά όλα αυτά τα χρόνια. Όσο με θυμάμαι διάβαζα και έτσι ήρθε η επιτυχία… Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές και την οικογένειά μου με στήριζαν και ήμουν ήρεμη και απερίσπαστα εργαζόμουν για το στόχο μου…
Αναστασία Πογιατζή
Νομική Θεσσαλονίκης
18179 μόρια
Αγωνιούσα για τις βάσεις μέχρι την τελευταία στιγμή. Τώρα αισθάνομαι ανταμοιβή μεγάλη. Η διαδικασία ήταν δύσκολη, ψυχοφθόρα και πιεστική… Είναι όμως κάτι που πρέπει να περάσεις για να δεις τα όνειρά σου να εκπληρώνονται… Με μικρά και σταθερά βήματα γίνονται όλα.
Κώστας Αμπλιανίτης
Ηλεκτρολόγων μηχανικών & μηχανικών υπολογιστών Χανιά
15971 μόρια
Όλοι προσπαθούμε και όλοι αγωνιούμε στο τρίωρο της εξέτασης κρίνονται όλα… Η προσπάθεια είναι σχετική το θέμα είναι να περάσεις εκεί που θες. Προσωπικό ήθελα πολύ τη συγκεκριμένη σχολή και χαίρομαι για την επιτυχία μου.
Μαρία Μάτσου
Νομική Κομοτηνής
17538 μόρια
Φέτος ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά είχα όμως στήριξη των γονιών των καθηγητών και των φίλων και πέτυχα το στόχο μου. Ξεκίνησα προετοιμασία από την 1η λυκείου και έτσι δούλευα συστηματικά όλα αυτά τα χρόνια…
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Αναστασία Φουτούλη
2η στην ιατρική Αθηνών
19.708 μόρια
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να είμαι δεύτερη στη σχολή μου… Προσπάθησα πολύ και χαίρομαι που τα κατάφερα. Η ιατρική ήταν πάντα η σχολή που επιθυμούσα! Δεν μένει κάτι άλλο να πω… Είναι ένα πολύ ευχάριστο το συναίσθημα του να ανταμείβονται οι κόποι σου. Ευχαριστώ όλους όσοι μου στάθηκαν γονείς, συγγενείς, φίλους και καθηγητές!
Κάτρη Τσαμπίκα
Νομική Θεσσαλονίκης
18.218 μόρια
Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για τον εαυτό μου… Χαίρομαι που έκανα και τους δικούς μου περήφανος ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα μαθήματα στη σχολή μου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που πέρασαν στις σχολές τους…
Αθανασιάδη Μαρία – Αικατερίνη
Νομική Αθήνας
18.203 μόρια
Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και δικαιωμένη για το αποτέλεσμα. Χαίρομαι που κατάφερα να εξισορροπήσω τις υποχρεώσεις και την κοινωνική μου ζωή και να πετύχω τους στόχους μου. Αυτό προτρέπω να κάνουν όλα τα παιδιά που ξεκινούν τώρα την προετοιμασία… Να προσπαθήσουν να συνδυάζουν τη μελέτη με τη διασκέδαση…

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου