Ρεπορτάζ

Επίθεση στην σελίδα της δημοκρατικής στο FACEBOOK

Ακόμη μια ένδειξη της κακεντρέχειας και της ανωμαλίας που διέπει ορισμένα άτομα αποτελεί η νέα πρόκληση σε βάρος της «δημοκρατικής» και του προσωπικού της, που κατόρθωσαν να κατατάξουν, πρώτη την ιστοσελίδα μας στις επιλογές των αναγνωστών στα Δωδεκάνησα.

Σήμερα το πρωί, κάποια άτομα, την ταυτότητα των οποίων θα μάθουμε, επιχείρησαν να σταματήσουν την μέσω του facebook ενημέρωση σας και δυστυχώς έπεισαν ορισμένους Αγγλομαθείς, ότι το περιεχόμενο της dimokratiki.gr μπορεί να είναι επικίνδυνο!!

Αποτέλεσμα είναι από σήμερα το πρωί το Facebook να ζητά από οποιονδήποτε ανοίγει τα posts της εφημερίδας να του γνωστοποιήσει εαν αυτό ισχύει ή όχι.

Πράγματι ορισμένα posts της εφημερίδας είναι επικίνδυνα για τις ισορροπίες που έμαθαν ορισμένοι ανεγκέφαλοι να ζουν, πιστεύοντας ότι η ενημέρωση και τα κοινωνικά δίκτυα είναι τσιφλίκι τους αλλά και κάποιοι άλλοι, που θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν ζημιά στη δημοφιλία της ιστοσελίδας μας.

Κάτι τέτοια όμως μας δυναμώνουν ακόμη περισσότερο.

Οσο για τους δράστες αυτής της αθλιότητας, έχουν γίνει ήδη οι ενέργειες που πρέπει για να εντοπιστούν και για να λογοδοτήσουν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου