Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Ρόδου βλέποντας αυτή την κατάσταση που βίωσαν και βιώνουν οι συνάνθρωποι μας στις πληγέντες περιοχές την Αττικής δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγος. Αποφασίζοντας λοιπόν για την παραμικρή βοήθεια που θα απαλύνει έστω και ελάχιστα τον πόνο αυτών των ανθρώπων μέχρι να ορθοποδήσουν ξανά δεχόμαστε έπειτα από επικοινωνία.
ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΙΔΗ
Γάλα βρεφικό, μπιμπερό, κρέμες (έτοιμες, σε ατομικά βαζάκια), μωρομάντηλα, πάνες.
ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
Χαρτί υγείας, σερβιέτες, σαμπουάν-αφρόλουτρα (ατομικές συσκευασίες,) οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες (ατομικές συσκευασίες), μπατονέττες, ξυραφάκια, σαπούνια, αφρός ξυρίσματος (μόνο μικρές συσκευασίες).
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Fucidine και betadine, βαμβάκι, γάζες, επίδεσμοι, φυσιολογικοί οροί, αντισταμινικές αλοιφές, αντισηπτικά, αυτοκόλλητες γάζες για τραύματα, ψυκτικά σε σπρέι για τραύματα, παυσίπονα & ασπιρίνες.
ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
6957342108 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΔΗΣ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΡ
6943506425 ΘΕΜΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ / ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΜΕ ΣΑΡ
Τα τρόφιμα θα συλλέγονται έπειτα από επικοινωνία μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 27/7 θα συσκευαστούν και θα αποσταλούν το Σάββατο 28/7 από μέλη του ΣΑΡ.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθύτατη θλίψη μας στους συνανθρώπους μας που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και τις περιουσίες τους καθώς και να ευχηθούμε καλό παράδεισο στις αθώες ψυχές που χάθηκαν.
Η σκέψη μας είναι κοντά σας σε αυτές τις δύσκολες ώρες
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  Σ.Α.Ρ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ