Ειδήσεις

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κάνω για 100 βουλευτές – Θα είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση

Σε πανηγυρικό κλίμα έγιναν οι δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά την είσοδο του κόμματός Πλεύση Ελευθερία στην επόμενη Βουλή.

Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι κάνει για 100 βουλευτές και ο κάθε βουλευτής της για 20 και πρόσθεσε πως η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι η πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Απόψε έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε γιατί αντέξαμε στην ανέντιμη και πρωτοφανή επίθεση των τελευταίων 15 ημερών. Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα των πολλών για εκπροσώπηση στη Βουλή.

Εκπροσωπούμε την ελπίδα και την προσδοκία των πολιτών και οι πολίτες υπερασπίστηκαν αυτή την ελπίδα.

Η προοπτική της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν μέσα στη Βουλή, η Βουλή έχει πλέον ζωή και οι πολίτες έχουν φωνή.

Γιατί εμείς ρωτήσαμε τους πολίτες «θέλεις να είσαι εσύ στη Βουλή;» και μας απάντησαν «ΝΑΙ»! Και πιστεύω ότι ολοένα και περισσότεροι θα απαντήσουν «ΝΑΙ» με τον πιο ηχηρό τρόπο.

 

Θα είμαστε η αντιπολίτευση που δεν θα υπάρξει από κανένα άλλο κόμμα στη Βουλή.

Θα είμαστε η υπεράσπιση των πολιτών, είτε είμαστε 8, είτε 9 βουλευτές. Γιατί εγώ κάνω για 100 βουλευτές και οι άλλοι βουλευτές μας ο καθένας για 20.

Θα τους εκπροσωπούμε με χαμόγελο, με αποφασιστικότητα και πυγμή. Οι πολίτες αποφάσισαν ότι στη Βουλή θα υπάρξει γυναίκα αρχηγός. Και θα είμαι η μόνη. Οι πολίτες αποφάσισαν ότι η Πλεύση θα τους εκπροσωπήσει στη Βουλή.

Αυτό που θα κάνουμε είναι δύσκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι για τα δύσκολα. Αυτό που δεν θα κάνει κανένας άλλος στη Βουλή, θα το κάνουμε εμείς. Έχω υψηλό αίσθημα ευθύνης. Ό,τι λέμε το κάνουμε. Αυτό που ξεκινάει σήμερα είναι μόνο η αρχή. Οι πολίτες θα δουν μία αντιπολίτευση που δεν την έχουν ξαναδεί στη Βουλή, εδώ και πολλά χρόνια. Ξεκινάμε την πορεία μας με αποφασιστικότητα και θα είμαστε εμείς η αξιωματική αντιπολίτευση που λείπει».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου