Αθλητικά

Η τουριστική σεζόν καθορίζει τις αποφάσεις στον Κλεόβουλο

Στάση αναμονής, μέχρι να αποκτήσουν μία πιο αξιόπιστη ένδειξη για την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου και ως εκ τούτου, για τις πραγματικές δυνατότητες της τοπικής κοινωνίας να στηρίξει την ομάδα, συνεχίζουν να τηρούν οι άνθρωποι του Κλεόβουλου.
Η εικόνα την οποία μεταφέρουν οι παράγοντες του σωματείου μόνο ενθαρρυντική δεν είναι, ελπίζουν ωστόσο πως το κλίμα θα καταστεί δυνατόν να αντιστραφεί έγκαιρα και το ποδόσφαιρο θα επανέλθει στην καθημερινότητά τους, χωρίς να χρειαστεί να τους απασχολήσουν τα δυσβάσταχτα ερωτηματικά σχετικά με τη δυνατότητα της ανδρικής ομάδας να επιβιώσει, λαμβάνοντας μέρος στις διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας και οι ποδοσφαιριστές του περσινού κορμού έχουν ενημερωθεί και έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν, κάτι που θα επισημοποιηθεί, εφόσον οι συνθήκες δεν επιβάλλουν τη λήψη διαφορετικών, επίπονων αποφάσεων.
Εν τω μεταξύ, την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της απόφασης ο σύλλογος να αποκλειστεί από την επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔ, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του σωματείου, Στέφανος Μυριαλλής.
Επιπλέον, ο επικεφαλής των Λίνδιων συνεχίζει να διερωτάται πώς είναι δυνατόν ο σύλλογος να μην γίνεται δεκτός στο νέο αθλητικό μητρώο λόγω της μη εγγραφής του προπονητή, κατόχου διπλώματος UEFA Δημήτρη Δογιάμα, στο μητρώο προπονητών της Γ.Γ.Α., τη στιγμή που άλλα σωματεία έγιναν δεκτά με την κατάθεση μίας απλής υπεύθυνης δήλωσης για μελλοντική εγγραφή , στο ίδιο μητρώο, του δικού τους προπονητή. Επιπλέον, έχει την απορία τι θα συμβεί στην περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο, λύσει τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Δογιάμα και προσλάβει τεχνικό αναγνωρισμένο από την ΕΠΟ, όχι όμως και από τη Γ.Γ.Α. Η εγγραφή του συλλόγου στο νέο αθλητικό μητρώο θα παραμείνει σε ισχύ, ή θα ανακληθεί;

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου