Σήμερα το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 12:00 θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. οι κληρώσεις του Ι’ ομίλου Β’ Εθνικής/ Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών για την ανάδειξη της ομάδας που θα ανέλθει στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών και Γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Αν σταθούν τυχεροί οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου σε άνδρες (Αθλοπαιδιές Κω) και γυναίκες (Ροδίων Άθλησις) θα παίξουν τη νέα χρονιά στις εθνικές κατηγορίες. Στους άνδρες, στην κληρωτίδα θα μπουν μόλις τέσσερις ομάδες (μεταξύ των οποίων οι Κώοι) και στις γυναίκες τρεις, μεταξύ των οποίων και το Ροδίων Άθλησις.
Στην κλήρωση των ανδρών θα συμμετέχουν οι ομάδες: Α.Σ.Π. Ερμής Σύρου (Τ.Ε. Κυκλάδων), Α.Σ. Άθληση (Τ.Ε. Λέσβου), Α.Σ. Νηρέας (Τ.Ε. Χίου), Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Τ.Ε. Δωδεκανήσου).
Στην κλήρωση των γυναικών θα συμμετέχουν οι ομάδες: Α.Μ.Σ. Ζευς (Τ.Ε. Κυκλάδων), Γ.Π.Σ. Ερμής (Τ.Ε. Λέσβου), Ροδίων Άθλησις (Τ.Ε. Δωδεκανήσου).
Στις γυναίκες ο Α.Σ. Νηρέας (Τ.Ε. Χίου) και ο Α.Σ.Σ. Αναγέννησης (Τ.Ε. Σάμου) με έγγραφό τους ενημέρωσαν ότι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στη κλήρωση.
Λόγω των μέτρων προστασίας για τον COVID-19 δεν είναι δυνατή η φυσική παρουσία εκπροσώπων των ομάδων και για το λόγο αυτό η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας gotomeet.me.
Και οι δύο πρωταθλητές μας δέχθηκαν να μπουν στην κλήρωση κάτι το οποίο σημαίνει ότι εφόσον σταθούν τυχεροί την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα παίξουν στην Α2 Κατηγορία, κάτι που έκανε για τελευταία φορά πρόπερσι το Ροδίων Άθλησις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ