Με αφορμή την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τμημάτων υποδομής τους, οι Ιππότες εξέδωσαν την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Με την συμμετοχή στο τουρνουά που διοργάνωσε, ο Χρήστος Βελής –τον οποίο ευχαριστούμε για την φιλοξενία και τον συγχαίρουμε για την άρτια διοργάνωσή του- ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ακαδημιών μας.
Η διοίκηση των Ιπποτών Μεσαιωνικής Πόλης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους αυτούς που συνέβαλαν, ώστε να κυλήσει ομαλά και με ιδιαίτερη επιτυχία η ποδοσφαιρική μας χρονιά. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε:
Τον Δράκο Στέφανο και το κατάστημα του «Γερμανός». Το Υπέρ Μάρκετ «Πάππου». Τον επιχειρηματία Παλιάς Πόλης, Γκαμπράνη Θεοφάνη. Την Ψαροταβέρνα «Χατζηκελής». Την «Ρεντόπουλος Gardening». Τον επιχειρηματία Παλιάς Πόλης, Κοτσιφό Νικόλα. Τα ελαστικά «Κασάπης». Τον Ντεβρή Σελήμ και την οικογένειά του για την μακρά στήριξη τους. Την Ε.Π.Σ.Δ. και ειδικότερα τον κ. Διακοφώτη και τους συνεργάτες του. Τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., Στέφανο Κυριαζή. Τον αντιδήμαρχο οικονομικών, κ. Σάββα Διακοσταματίου. Την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου. Την κ. Ζαμαντάκη Μπεϊντζέ. Τον κ. Νίκο Μανωλάγκα.
Ευχόμαστε σ’ όλους καλό καλοκαίρι με υγεία».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ