Τοπικές Ειδήσεις

Η Ρόδος τιμά για άλλη μία φορά φίλους επισκέπτες της

Απονομή τιμητικών διακρίσεων από τη Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου

Αφιερωμένες εξ ολοκλήρου στους ανθρώπους που αγαπούν και επισκέπτονται τη Ρόδο επί σειρά δεκαετιών, που προτιμούν την περιοχή μας και αυτά που τους προσφέρει, τη θεωρούν τόπο τους και γιατί όχι, μια δεύτερη πατρίδα τους, ήταν για άλλη μία φορά, οι καθιερωμένες πλέον εκδηλώσεις απονομής τιμητικών διακρίσεων στους φίλους της Ρόδου, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, στις 11 και 14 Ιουνίου 2019, στην αίθουσα εθιμοτυπίας, στο Δημαρχείο.

Οι επισκέπτες – φίλοι της Ρόδου αγάπησαν το νησί από την πρώτη στιγμή και επέλεξαν να το επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ενώ πολλοί από αυτούς έχουν αναπτύξει στενούς οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς με κατοίκους του νησιού.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου απένειμε τιμητικούς επαίνους σε επισκέπτες από Γερμανία, Νορβηγία, Ολλανδία και Μεγάλη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη εκδήλωση (11.06.2019), βραβεύθηκαν οι κυρίες Karin Wiest και Frantziska Kracher από την Γερμανία οι οποίες έχουν έλθει στη Ρόδο περισσότερες από 40 φορές και διαμένουν στο ξενοδοχείο Pegasos, το ζεύγος των κ. Klaus και κας Anita Schaermeier επίσης από Γερμανία που έχει επισκεφθεί το νησί 30 και πλέον φορές και διαμένει στο ξενοδοχείο Pegasos, το ζεύγος των κ. Hans και κας Christine Jedro από την Γερμανία που έρχεται στη Ρόδο για περισσότερες από 20 φορές, διαμένει στο ξενοδοχείο Blue Sea Hotel και συνοδεύονταν στην εκδήλωση από τον διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Φάνη Βερναλή, το ζεύγος των κ. Hans και κας Rahil Haygene από τη Νορβηγία που έχει έλθει στη Ρόδο 14 φορές μέχρι τώρα, διαμένει στο ξενοδοχείο Katia Hotel και συνοδεύονταν στην εκδήλωση από την φίλη τους κα Παρασκευή Μαλαματή.

Στη δεύτερη εκδήλωση (14.06.2019) απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στο ζεύγος των κ. Martin και κας Michelle Jackson από τη Μεγάλη Βρετανία που έχουν έλθει στη Ρόδο πάνω από 30 φορές και διαμένει στο ξενοδοχείο Mitsis Faliraki Beach και το ζεύγος των κ. Bruno Kutter και κας Rosa Schwarz από την Γερμανία, που έρχεται στο νησί για περισσότερες από 30 φορές και διαμένει επίσης στο Mitsis Faliraki Beach. Και τα δύο ζευγάρια συνόδευε στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων ο διευθυντής τους ξενοδοχείου κ. Μιχάλης Συμιακός.

Απευθυνόμενη στους λάτρεις της Ρόδου, αμέσως μετά τη βράβευση τους η κα Χατζηλαζάρου τόνισε: «Τιμάμε σήμερα όλους εσάς ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς που μας δίνετε να επιλέγετε τη Ρόδο επί σειρά ετών για να περάσετε τις διακοπές σας. Είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές του νησιού στις χώρες σας και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα».

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.

Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν και με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Βεατρίκη Σέρβου και τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κο Κώστα Χατζίκο σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο, ενώ τους διανεμήθηκε πλούσιο ενημερωτικό υλικό και μελεκούνια από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού μοίρασαν στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες πλούσιο ενημερωτικό υλικό της Διεύθυνσης Τουρισμού αλλά και μελεκούνια. Τους διανεμήθηκε δε πλούσιο έντυπο υλικό για τη Ρόδο από τη Διεύθυνση Τουρισμού καθώς και δώρα προσφορά των εταιρειών Natura Rodos – Σταύρος Γεώργιος Κάλλας Ο.Ε. και Ν. Τατάκης – Tatakis Wine – Βαγγέλης Τατάκης και 9D Cinema – History of Rhodes “Throne of Helios”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου