Αθλητικά

Οι προτάσεις του Αιόλου Κεφάλου για τα ανοιχτά γήπεδα!

Τη δική της πρόταση κατάθεσε η ομάδα του Αιόλου Κεφάλου προς τον ΔΟΠΑΒΣ και τον Δήμο Κω σχετικά με την ανάπλαση των ανοιχτών γηπέδων Κεφάλου. Αναλυτικά: Εκ μέρους του Δ.Σ του Αθλητικού Συλλόγου Κεφάλου, θεωρήσαμε σωστό να σας στείλουμε τις προτάσεις μας σε ότι αφορά στο έργο “Ανάπλαση των ανοιχτών γηπέδων Κεφάλου” και πιο συγκεκριμένα στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Κεφάλου, ώστε να σας παρέχουμε μια πιό σαφή εικόνα των αναγκών του χώρου και των αθλητών του.
Πιστεύουμε ότι έτσι κάνουμε κι εμεις ότι μπορούμε, ώστε οι παρεμβάσεις που θα γίνουν, να είναι στοχευμένες και να έχουν τη μέγιστη θετική επίδραση στη καθημερινή ενασχόληση της νεολαίας του νησιού μας με τον αθλητισμό. Οι προτάσεις μας, αφορούν λοιπόν στα παρακάτω:
•Τοποθέτηση νέων μπασκετών κανονικού ύψους, στο υπάρχον γήπεδο μπάσκετ.
•Τοποθέτηση παιδικών μπασκετών στο γήπεδο του βόλει (που βρίσκεται στον ίδιο χώρο), ώστε να μπορεί να χρησιμεύει και για βόλει αλλά και για μπάσκετ, δημιουργώντας έναν ακόμη χώρο για την νεολαία του χωριού και ειδικά για τα παιδιά , που τόσο πολύ τον χρειάζονται.
•Τοποθέτηση τάπητα, τόσο στο γήπεδο μπάσκετ όσο και στο γήπεδο βόλει.
•Κατασκευή χώρου αποδητηρίων, για τα παραπάνω γήπεδα.
•Βελτίωση του υπάρχοντος φωτισμού, με τοποθέτηση νέων στηλών αλλά και αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων.
•Κεντρική πόρτα για τον χώρο των γηπέδων.
Πιστεύουμε πως οι παραπάνω παρεμβάσεις είναι άκρως απαραίτητες και καθοριστικές για την βελτίωση των συνθηκών άθλησης των νέων μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για οτιδήποτε μπορούμε να βοηθήσουμε. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου