Αθλητικά

Επίσκεψη Νικολή και επιμονή για το γηπεδικό στον Διγενή

Την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με το γήπεδο του σωματείου προσπαθούν να δρομολογήσουν οι άνθρωποι του Διγενή, οι οποίοι δέχθηκαν σήμερα την επίσκεψη του εντεταλμένου για τον αθλητισμό περιφερειακού συμβούλου Νίκου Νικολή.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, έλαβαν τη διαβεβαίωση πως το αίτημα για την αντικατάσταση του συνθετικού τάπητα στον αγωνιστικό χώρο θα ικανοποιηθεί, έστω κι αν θα απαιτηθεί χρόνος, ενώ καταγράφηκαν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου οι εγκαταστάσεις να αναβαθμιστούν. Επιπλέον, οι Κοσκινιάτες εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό των παιδιών της ακαδημίας, που συμμετέχουν στις προπονήσεις. Αναλυτικά:
«Σήμερα επισκέφθηκε το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Α.Σ Διγενή, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Νίκος Νικολής, ανταποκρινόμενος στο αίτημα-κάλεσμα του σωματείου μας.
Παρών στην συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Αντωνης Διακάκης και σύσσωμο το Δ.Σ.
Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ο κ. Νικολής ενημερώθηκε εκτενώς και είδε και ο ίδιος, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ και πολύ καιρό.
Ο ίδιος μας διαβεβαίωσε ότι η αλλαγή του τάπητα του γηπέδου έχει ενταχθεί στον προϋπολογισμό του 2021 και είναι διαδικαστικό το θέμα της αποπεράτωσης του έργου, το οποίο δεν μπορεί να παραδοθεί νωρίτερα από το 2022, καθώς επίσης συζητήθηκε και η γενικότερη αναβάθμιση του αθλητικού χώρου σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. Η μόνωση της εξέδρας, ο φωτισμός και η επιδιόρθωση του τοιχίου είναι μέσα στο πλαίσιο των εργασιών.
Οι προπονήσεις της Ακαδημίας έχουν ξεκινήσει και αριθμούν πλέον 110 νεαρούς αθλητές, αριθμός που αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Μέριμνα και υποχρέωση μας είναι να αθλούνται τα παιδιά μας σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου