Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε από το εκλογικό του κέντρο ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος πριν λίγα λεπτά.

‘Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους. Σ’ εσάς που μας πιστέψατε που δουλέψατε μαζί μας όλες αυτές τις μέρες, η νίκη αυτή ανήκει στους συγγενείς και τους φίλους αλλά και στον απλό κόσμο που πίστεψε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Εμείς αγαπάμε την Ρόδο’ όπως είπε.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Χατζηδιάκος κατευθύνθηκε αμέσως μετά προς το Δημαρχείο Ρόδου προκειμένου να συναντηθεί με τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Στάθη Κουσουρνά.

‘Θέλω να συγχαρώ τους ανθυποψηφίους μου -αποφεύγω την λέξη αντιπάλους διότι κανένας δεν περισσεύει σ’ αυτόν τον τόπο’ είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, δεσμεύτηκε ότι δεν θα πει τι έργα θα κάνει γιατί ‘εμείς κάνουμε έργα για την Ρόδο’ όπως είπε.

Από το δημαρχείο, ο κ. Χατζηδιάκος επανέλαβε τις ευχαριστίες του προς όλους, τους συνεργάτες του καθώς και προς τους υποψηφίους που στελέχωσαν τον συνδυασμό του ενώ δεσμεύτηκε ότι ‘από αύριο θα δίνουμε τον αγώνα για να μην διαψεύσουμε όλους αυτούς που μας ψήφισαν’.

Εξέφρασε ακόμη την ικανοποίησή του για την πρόθεση του κ. Κουσουρνά να του παραχωρήσει γραφείο έως τις 31 Αυγούστου προκειμένου να προετοιμαστεί και να ενημερωθεί ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του.

Ο κ. Κουσουρνάς εξήρε με τη σειρά του τον κ. Χατζηδιάκο και είπε ότι ‘Ο Δήμος Ρόδου ξεπέρασε τις Καλλικρατικές αρρώστιες και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση – Ο Ροδιακός λαός επιβράβευσε τους δημοτικούς συμβούλους τους οποίους ψήφισε ξανά’ και δεσμεύτηκε ότι θα έχει συνεργασία τους επόμενους τρεις μήνες με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο.

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ