ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορωνοϊός 25.4.2021: 3 νέα κρούσματα στην ΠΕ Ρόδου-31 στην ΠΕ Καλύμνου-1 στην ΠΕ Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ιός

Μειω­μένα σε σχέση με τις προη­γού­με­νες ημέρες είναι τα κρού­σματα του κορο­ναϊού στην Ελλάδα. Πρό­κει­ται για μια ανα­με­νό­μενη εξέλιξη, μιας και σήμερα ανα­κοι­νώ­νο­νται τα κρού­σμα­τα­των τεστ που διε­νερ­γή­θη­καν χθες, Σάββατο, όπου τα δια­γνω­στικά κέντρα υπο­λει­τουρ­γούν. Συγκε­κρι­μένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανα­κοί­νωσε 1.400 νέες επι­βε­βαιω­μέ­νες μολύν­σεις.

Σταθερά, όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνη­τική πρωτιά των κρου­σμά­των, συγκε­ντρώ­νο­ντας σχεδόν τα μισά κρού­σματα της χώρας μας, ενώ ακο­λου­θεί η Θεσ­σα­λο­νίκη. Σε δύσκολη κατά­σταση παρα­μέ­νει η Αχαΐα και η Λάρισα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.