Τοπικές Ειδήσεις

Ο γιατρός Αντώνης Ρούσσος από τη Σύρο, υποψήφιος στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

Την υποψηφιότητα του γνωστού γιατρού Αντώνη Ρούσσου από τη Σύρο, δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Ο Αντώνης Ρούσσος, με 35ετή άσκηση της Ιατρικής στο νησί και με προσφορά στα κοινά μέσα από την διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, την συμμετοχή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου και στην διοίκηση της ομάδας βόλεϊ ΑΟ Φοίνικας Σύρου, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Σύρου, αναφέρει:

“Το 2014 από την πρώτη επαφή και συζήτηση που είχα με τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο, πείσθηκα για το σχέδιο του και τα όνειρα που είχε για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και συντάχθηκα με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» για να βοηθήσω όπως μπορούσα στην υλοποίηση αυτού του στόχου. Πόσο μάλλον τώρα, μετά από μια ομολογουμένως επιτυχημένη θητεία, θα ήταν αδιανόητο να μην συνταχθώ και πάλι δίπλα στον Περιφερειάρχη και στο συνδυασμό του, ώστε να συνεχίσουμε μαζί την υλοποίηση νέων στόχων για την Περιφέρειά μας”.

Βιογραφικό

Ο Αντώνης Ρούσσος γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου, όπου και τελείωσε τις γυμνασιακές του σπουδές το 1973.

Το 1981 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 1984 έως και σήμερα ασκεί την Ιατρική στην Σύρο.

Έχει διατελέσει περισσότερο από 20χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων.

Επί μία τετραετία διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ερμούπολης Σύρου και αντιπρόεδρος

του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.

Από το 2011 υπηρέτησε την ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου από την θέση του αντιπροέδρου και την τριετία 2015-2018 ως Πρόεδρος της ομάδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου