Ειδήσεις

Ελληνορωσικό συνέδριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Κατόπιν πρόσκλησης του Ρωσικού Tour operator Labirint και του Le Grand Group of Companies, η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κα Ελευθερία Φτακλάκη, παρευρέθηκε την Πέμπτη, 24 Απριλίου, στο Ελληνο-Ρωσικό Συνέδριο Greek Forum, το οποίο διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο συνέδριο παρευρέθησαν επίσης η Υπουργός Τουρσιμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κ. Χρήστος Πάλλης, ο ΓΓ του ΕΟΤ, κ. Αναστάσιος Λιάσκος, η ιδιοκτήτρια του Labirint, κα Τατιάνα Ζότοβα, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του οργανισμού Le Grand, κα Φωτούλα Σαπουνάκη, ο Πρόεδρος του ΞΕΕ, κ. Γιώργος Τσακίρης, o Αντιπρόεδρος της AEGEAN, κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, και εκ μέρους του ΣΕΤΕ ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος.

Αντικείμενο του συνεδρίου ήταν η ανάπτυξη της ελληνο-ρωσικής τουριστικής αγοράς, ενώ τις εργασίες του παρακολούθησαν περισσότεροι από 800 ταξιδιωτικοί πράκτορες από Ρωσία, Αρμενία, Γεωργία και Ουκρανία.

Την συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν η κα Φτακλάκη με την κα Ζότοβα, την κα Σαπουνάκη και τον κ. Αγγελόπουλο, παρακολούθησαν 120 δημοσιογράφοι από εγχώρια και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τουριστικού προϊόντος των νησιών μας, καθώς και την απήχησή τους στην ρωσική τουριστική αγορά που βασίζεται στον θεματικό Τουρισμό και τον Πολιτισμό, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου