Αθλητικά

Η Κάλυμνος φιλοξενεί το μέλλον της Δωδεκανησιακής αντισφαίρισης

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου διοργανώνει το 1ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Αιγαίου για αγόρια και κορίτσια 8-10-12-14-16 ετών, από την Παρασκευή 20 Απριλίου έως και την Κυριακή 22 Απριλίου.

Με βάση την απόφαση για διεξαγωγή των αγώνων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στη δύναμη της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), κατέχοντας φυσικά δελτίο αθλητού, ή πιστοποιητικό γέννησης και πιστοποιητικό γιατρού διάρκειας ενός έτους.

Αριθμός γηπέδων: 4 green set

Μπάλες: Wilson

Επιδιαιτητής αγώνων: Γεώργιος Παπαγεωργίου, Πιότρε Βάρζεβιτς

Ιατρός: Βουβάλειο Νοσοκομείο Καλύμνου, πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του ομίλου.

Υπεύθυνος αγώνων: Παναγιώτης Ράγκος

Γραμματεία αγώνων: ευθύνη ομίλου

Δηλώσεις συμμετοχής: στο email: apollontennis@gmail.com μέχρι 14/42018

Κλήρωση αγώνων: Τετάρτη 18/4

Ενημέρωση αθλητών: kalymnostennis.gr

Υποχρεώσεις αθλητών: Τήρηση κανόνων συμπεριφοράς και διαιτησία αν τους ζητηθεί.

Οι αθλητές και αθλήτριες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζονται στη γραμματεία του πρωταθλήματος, μία ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του παιχνιδιού τους και να αποχωρούν από το αθλητικό κέντρο μία ώρα μετά από τη λήξη του αγώνα.

Παράβολο συμμετοχής: Δεν υπάρχει

Τρόπος διεξαγωγής αγώνων

Αγόρια-Κορίτσια 8 κόκκινη μπάλα: 1 super tie break. Τα παιδιά θα αγωνισθούν σε ομάδες.

Αγόρια-Κορίτσια 10 πορτοκαλί μπάλα: 1 νικηφόρο σετ των games (4-4 tie break). Σύστημα ομίλων με round robin.

Αγόρια-Κορίτσια 10 πράσινη μπάλα: ένα σετ των 6 games (5-5 tie break των 7). Σύστημα ομίλων με round robin ή ένας αγώνας consolation για τους χαμένους του πρώτου αγώνα.

Αγόρια-Κορίτσια 12: ένα σετ των 6 games (5-5 tie break των 7).

Αγόρια-Κορίτσια 14: 2 νικηφόρα σετ των 4 games (4-4 tie break) με το τρίτο σετ κανονικά. Σε περίπτωση δυσκολίας εκτέλεσης του προγράμματος, ένα σετ των 6 games (5-5 tie break των 7). Ο ημιτελικός και ο τελικός κανονικά στα 2 σετ με τρίτο σετ tie break των 10 πόντων.

Αγόρια-Κορίτσια 16: 2 νικηφόρα σετ των 6 (5-5 tie break των 7) με τρίτο σετ tie break των 10 πόντων.

Ομαδικά: Για τα αγόρια και κορίτσια 12-14-16 που θα ηττηθούν στην α’ και β’ φάση των αγώνων (πριν τα προημιτελικά) προβλέπονται αγώνες διπλών.

Σημείωση: Η γραμματεία του πρωταθλήματος μπορεί να αλλάξει τον αριθμό των games/set εφόσον ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μεγαλύτερος από το όριο που έχει τεθεί προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου