ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ελληνοποιήσει 300.000 λαθρομετανάστες»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Λαθρομετανάστες 10

Να εγ­γυ­η­θεί την ασφά­λεια των Ελ­λή­νων πο­λι­τών καλεί η ΝΔ την κυ­βέρ­νη­ση, ασκώ­ντας έντο­νη κρι­τι­κή στις απο­φά­σεις για τους πα­ρά­νο­μους με­τα­νά­στες και τα κέ­ντρα κρά­τη­σης.

Ο εκ­πρό­σω­πος Τύπου της ΝΔ Κώ­στας Κα­ρα­γκού­νης σε δή­λω­σή του επι­ση­μαί­νει πως «η κυ­βέρ­νη­ση ανέ­στει­λε την απέ­λα­ση δε­κά­δων πα­ρά­νο­μων με­τα­να­στών και άνοι­ξε διά­πλα­τα τις πύλες των κέ­ντρων φι­λο­ξε­νί­ας, αφή­νο­ντάς τους στη μοίρα τους, να τρι­γυρ­νούν στα κέ­ντρα των πό­λε­ων» ενώ την ίδια ώρα, όπως το­νί­ζει, ανα­κοι­νώ­νε­ται πως η κυ­βέρ­νη­ση ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ θα δώσει ελ­λη­νι­κή ιθα­γέ­νεια σε 300.000 λα­θρο­με­τα­νά­στες.

«Δυ­στυ­χώς γκρε­μί­ζουν ό,τι χτί­στη­κε με κόπο. Δυ­στυ­χώς βά­ζουν πάνω από το δη­μό­σιο συμ­φέ­ρον τις πα­ρω­χη­μέ­νες ιδε­ο­λη­ψί­ες τους» δη­λώ­νει ο κ. Κα­ρα­γκού­νης, ο οποί­ος και καλεί την κυ­βέρ­νη­ση «να στα­μα­τή­σει αμέ­σως το γκρέ­μι­σμα, να απο­κα­τα­στή­σει τη λει­τουρ­γία των κέ­ντρων κρά­τη­σης και φι­λο­ξε­νί­ας με­τα­να­στών και να προ­χω­ρή­σει στην επα­να­προ­ώ­θη­σή τους προς τις χώρες προ­έ­λευ­σής τους, με ευ­ρω­παϊ­κή κά­λυ­ψη πλέον, κάτι που εμείς έχου­με ήδη εξα­σφα­λί­σει».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.