Ρεπορτάζ

Μείζον θέμα με τις οφειλές ξενοδόχων προς τη ΔΕΥΑΡ!

Σε εξαιρετικά δεινή θέση έχουν περιέλθει 23 ξενοδοχειακές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή της Ιαλυσού (από την Ιξιά μέχρι την Κρεμαστή), χωρίς να αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλες, μετά την απόφαση του ειδικού εκκαθαριστή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου να αξιώσει, με κίνδυνο μάλιστα να κινήσει διαδικασίες κατασχέσεων, την αποπληρωμή οφειλών τους σε νερό στην ΔΕΥΑ Ρόδου, οι οποίες είχαν εκχωρηθεί στην τράπεζα σε ανύποπτο χρόνο!

Πέραν όμως των ξενοδοχείων, που έχουν απλήρωτες οφειλές από την κατανάλωση του νερού, τις οποίες εύλογα θα έλεγε κανείς, θα πρέπει να καταβάλουν (πιθανολογείται ότι η ΔΕΥΑ Ρόδου άφησε απλήρωτο το δάνειο προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία είσπραξης των οφειλόμενων από την Τράπεζα για να αποφύγει το πολιτικό κόστος), εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ορισμένοι τουλάχιστονν ξενοδόχοι υποστηρίζουν ότι έχουν εξοφλήσει τις οφειλές τους.

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και αναμένεται να προσλάβει διαστάσεις στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Διαβάστε αύριο στη “δημοκρατική” αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις κινήσεις του εκκαθαριστή της Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου