Ρεπορτάζ

Διαστάσεις προσέλαβε στο νησί και η ανδρική πορνεία

Λόγω οικονομικής κρίσης, ανεργίας και… ανέχειας, τα τελευταία χρόνια, έχει αυξηθεί το ποσοστό της πορνείας.
Αυτό που προκαλεί όμως μεγαλύτερη εντύπωση, για τα ελληνικά δεδομένα, είναι ότι έχει αυξηθεί και ο αριθμός των ανδρών που εκδίδονται.

Μεγαλύτερη ακόμη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ουκ ολίγες είναι οι αγγελίες που δημοσιεύονται το τελευταίο διάστημα σε ιστότοπους με μικρές αγγελίες από άτομα, που διαφημίζουν, σε λίγες γραμμές, την “πραμάτεια” τους, ψάχνοντας από παντρεμένες μέχρι και ελεύθερες γυναίκες, όλων των ηλικιών αλλά και για άνδρες!!
Το εύκολο και γρήγορο χρήμα αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους «μη έχοντες τα απαραίτητα για επιβίωση», στην χώρα μας, που πλήττεται σοβαρότατα από την οικονομική κρίση και με αυξημένο ποσοστό ανεργίας.

Ωστόσο, η αύξηση της ανδρικής πορνείας, οφείλεται κυρίως στους οικονομικούς μετανάστες.

Ενδεικτικές της διάστασης που έχει προσλάβει η ανδρική πορνεία στο νησί της Ρόδου είναι οι μικρές αγγελίες που αλίευσε αναγνώστης σε ιστοσελίδα και σε παράρτημα αυτής για το νησί της Ρόδου.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην αυριανή έντυπη έκδοση της “δημοκρατικής”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου