Αθλητικά

Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας: Ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο κριτών

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου διεξήχθη το επιμορφωτικό σεμινάριο Κριτών ποδηλασίας που διοργάνωσε η ΕΟΠ, με συμμετοχές και από τα Δωδεκάνησα.
Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασία να εκδίδει ανακοίνωση προς ενημέρωση, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Η γνώση δύναμη και εφόδιο ανάπτυξης!
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο Κριτών ποδηλασίας, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το προηγούμενο Σάββατο και διήρκεσε τέσσερις περίπου ώρες. Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με τον συντονισμό της Κεντρικής Επιτροπής Κριτών της ΕΟΠ σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Διαιτησίας, κατά τα νέα πρότυπα που ορίζει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Το σεμινάριο ξεκίνησε με την εισαγωγική ομιλία του κ. Ιάκωβου Γεωργίου, προέδρου της ΚΕΚ, και ακολούθησαν σημαντικοί ομιλητές και διαλογική συζήτηση μεταξύ των 50 και πλέον συμμετεχόντων, επίλεκτων Ελλήνων Κριτών ποδηλασίας, από όλες τις γωνιές της Ελλάδος.
Μετά το πέρας των εποικοδομητικών συζητήσεων, το συμπέρασμα που εξήχθη είναι ότι:
‘’Η γνώση είναι δύναμη’’ και όχι μόνο! Αποτελεί, ένα από τα σύγχρονα εφόδια, πάνω στα οποία βασίζεται η ανάπτυξη η οποία θεμελιώνει και την έννοια της τεχνογνωσίας που πάνω της βασίζεται το άθλημα της ποδηλασίας, και κατ επέκταση η διευθέτηση αγώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, προκειμένου να πορευτεί με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα στο μέλλον».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου