Αθλητικά

Ζητάει εκπρόσωπο της ΕΠΟ!

Εκπρόσωπο της ΕΠΟ στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι Τσαμπίκος Τόππος, Τάσος Ψυλλάκης και Μανώλης Κίνας και που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στο Ειρηνοδικείο της Ρόδου, ζητάει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Με έγγραφο που απέστειλε χθες, ενημέρωσε την διοίκηση της Ομοσπονδίας για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, κάνοντας λόγο για «κωλυσιεργία» των τριών προαναφερθέντων παραγόντων στο να προκηρυχθούν εκλογές. Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΣΔ αναφέρει:
«Κύριε Πρόεδρε,
Σε απάντηση του εγγράφου σας με αριθμό πρωτοκόλλου 2061/2014 (15-01-2014) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που έχουμε κάνει. Η Ένωση έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούσε η επιστολή σας και άσκησε πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση για την επίλυση των εκκρεμοτήτων προς τους εμπλεκομένους φορείς. Την Τρίτη 21/01/2014 πραγματοποιήσαμε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την ενημέρωση του Δ.Σ. για το έγγραφο που μας αποστείλατε. Στο διοικητικό συμβούλιο υπήρχε απαρτία και το παρών έδωσαν αρκετοί πρόεδροι και παράγοντες σωματείων και ζητούσαν άμεσα να προκηρυχθούν εκλογές. Από την συνάντηση φάνηκε ότι υπάρχει αναβρασμός και έντονη ανησυχία για το μέλλον του Δωδεκανησιακού μας ποδοσφαίρου με όλους τους εμπλεκομένους φορείς. Στο διοικητικό συμβούλιο δεν έδωσαν το παρόν τα τρία άτομα (οι κ.κ. Ψυλλάκης Αναστάσιος, Τόππος Τσαμπίκος, Κίνας Εμμανουήλ μέλη της παράταξης του κ. Μεϊμάρη Κυριάκου), τα άτομα κατέθεσαν τα ασφαλιστικά μέτρα για της εκλογές στις 21/12/2013. Το δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27/01/2014 και θα παραστούν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, και αρκετοί πρόεδροι και παράγοντες σωματείων.
Κύριε Πρόεδρε, από ότι καταλαβαίνουμε, δεν υπάρχει η βούληση των τριών ατόμων να παραιτηθούν από την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων. Δεν προσέρχονται στα διοικητικά συμβούλια και το μόνο που επιδιώκουν είναι την διασπορά ψευδών στοιχείων, τη μη ομαλή λειτουργία του θεσμού, των οργάνων και κατά επέκταση του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, κωλυσιεργώντας και κερδίζοντας συνάμα χρόνο συγκρότησης και συσπείρωσης ατόμων – παραγόντων, με σκοπό να διεκδικήσουν στο απώτερο μέλλον την διοίκηση της Ένωσης. Σας επισημαίνουμε ότι με την απόφαση της προσωρινής διαταγής που κέρδισαν οι προαναφερόμενοι, το δικαστήριο μας απαγορεύει ρητά να προκηρύξουμε εκλογές προ τις 27/01/2014, μέχρι την έκδοση της απόφασης των ασφαλιστικών. Συνημμένα σας κοινοποιούμε την απόφαση του δικαστηρίου. Κύριε Πρόεδρε ζητάμε την εκπροσώπηση της Ε.Π.Ο. στο δικαστήριο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27/01/2014 για τα ασφαλιστικά μέτρα και κάθε νόμιμο μέτρο που θα μας υποδείξετε για να απεμπλακούμε από το αδιέξοδο για να προσφύγουμε άμεσα στην βούληση των σωματείων για εκλογές .
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου