Ειδήσεις

Πραγματοποιείται σήμερα η γενική συνέλευση του ΠΡΟΤΟΥΡ

Θέματα σχετιζόμενα με τις προοπτικές της τουριστικής σεζόν του 2014 και την προβολή του νησιού μας στις περισσότερες αγορές θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου καθώς και στη γενική συνέλευση του ΠΡΟΤΟΥΡ, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα το πρωί.
Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΠΡΟΤΟΥΡ θα ξεκινήσει στις 10.00 πμ και η γενική συνέλευση στις 11.00πμ, όπως δήλωσε χθες ο δήμαρχος και πρόεδρος του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού κ. Στάθης Κουσουρνάς.
Και στις δύο συνεδριάσεις θα γίνει οικονομικός απολογισμός της χρήσεως του 2012 και απολογισμός πεπραγμένων για τις χρήσεις 2012 και 2013.
Ο δήμαρχος δήλωσε πως στο θέμα της προβολής θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις δράσεις που θα υλοποιηθούν με τη βοήθεια του διαδικτύου.

«Θα γίνει συζήτηση για τον απολογισμό του έτους 2012 και τον προϋπολογισμό του 2014. Εκτιμώ πως ο ΠΡΟΤΟΥΡ, όπως και η ΑΝΔΩ, είναι δύο οργανισμοί που παίζουν ένα ουσιαστικό και καθοριστικό ρόλο στη Ρόδο, ο ένας για τα αναπτυξιακά ζητήματα και ο άλλος για τα τουριστικά. Εκ των πραγμάτων την προοπτική και τη συναίνεση σε αυτούς τους δύο φορείς πρέπει να τη διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού», τόνισε ο κ. Στάθης Κουσουρνάς.
«Ο ΠΡΟΤΟΥΡ, στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε πρέπει να έχει δυναμική παρουσία στις εκθέσεις αλλά και στο διαδίκτυο. Οι προοπτικές είναι καλές. Στον προϋπολογισμό του έτους 2014 που καλούμαστε να ψηφίσουμε αύριο το κονδύλι που αφορά τις δράσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν μέσω του διαδικτύου θα είναι αυξημένο», δήλωσε ο κ. Στάθης Κουσουρνάς.

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου αλλά και της γενικής συνέλευσης έχουν περιληφθεί τα ακόλουθα θέματα:
Ενημέρωση προέδρου
Ενημέρωση προέδρου Εκτελεστικής Επιτροπής
Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2012
Απολογισμός Πεπραγμένων 2012-2013
Σχέδιο προϋπολογισμού Δράσεων 2014
Διάφορα θέματα

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου