Ειδήσεις

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα επί 2,5 ώρες το κέντρο της πόλης

Χωρίς ρεύμα είναι εδώ και δυόμιση ώρες το εμπορικό κέντρο της πόλεως Ρόδου, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία όλων των καταστημάτων, καθώς οι ταμιακές μηχανές και όλα όσα εξαρτώνται από το ηλεκτρικό ρεύμα έχουν αδρανοποιηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Μαντράκι οφείλεται σε βλάβη κεντρικού μετασχηματιστή στην περιοχή.
Όμως, τι ακριβώς συμβαίνει και πόσο θα διαρκέσει η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, δεν έχει γίνει γνωστό και φυσικά τα τηλέφωνα ανάγκης της ΔΕΗ…βουίζουν, κάτι που συμβαίνει εντελώς…συμπτωματικά κάθε φορά που προκαλείται παρόμοιο πρόβλημα.
Οι καταστηματάρχες προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη ΔΕΗ για να μάθουν τι συμβαίνει, αλλά αυτό είναι αδύνατο αφού όλες οι τηλεφωνικές γραμμές δείχνουν…κατειλημμένες!
Πηγή: Rodosalarm

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου