ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κάναμε εκπληκτική προσπάθεια»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ευ­χα­ρι­στη­μέ­νος από την από­δο­ση της ομά­δας του ήταν ο Άρης Λυ­κο­γιάν­νης παρά την ήττα, ενώ στο ίδιο μήκος κύ­μα­τος ήταν και οι δη­λώ­σεις του Γιαν­νού­λη Λα­ρεν­τζά­κη. Ανα­λυ­τι­κά η συ­νέ­ντευ­ξη Τύπου:

ΛΥ­ΚΟ­ΓΙΑΝ­ΝΗΣ: «Είναι λίγο δύ­σκο­λο να μι­λή­σεις ύστε­ρα από ένα τέ­τοιο παι­χνί­δι και με τον τρόπο που ήρθε η ήττα. Κά­να­με εκ­πλη­κτι­κή προ­σπά­θεια. Στο πρώτο ημί­χρο­νο ήμα­σταν εξαι­ρε­τι­κοί. Όμως, φά­γα­με πολλά αδι­καιο­λό­γη­τα τρί­πο­ντα γιατί δεν κά­να­με τη σωστή αλ­λα­γή. Νο­μί­ζω ότι στο δεύ­τε­ρο ημί­χρο­νο, επι­θε­τι­κά βρε­θή­κα­με σε έναν εκ­πλη­κτι­κό οί­στρο. Κάθε φορά που η ΑΕΚ ξέ­φευ­γε, βρί­σκα­με τον τρόπο να πε­ρά­σου­με μπρο­στά. Στην επί­θε­ση με τον Κού­περ παί­ξα­με καλή άμυνα, αλλά το αμυ­ντι­κό ρι­μπά­ουντ που χά­σα­με έκρι­νε το ματς. Εί­χα­με την τε­λευ­ταία επί­θε­ση και δεν θέλω να κάνω σχό­λιο, αν ήταν φάουλ ή όχι, γιατί είναι μία δύ­σκο­λη από­φα­ση για όλους, όχι μόνο για τον διαι­τη­τή. Όσο δι­καιού­ταν τη νίκη η ΑΕΚ, άλλο τόσο τη δι­καιού­μα­σταν και εμείς. Συγ­χα­ρη­τή­ρια στους παί­κτες μου. Καλή συ­νέ­χεια στην ΑΕΚ, καλές γιορ­τές και καλά Χρι­στού­γεν­να σε όλους».

Για τη φάση με τον Ρέ­λε­φορντ: «Δεν είχα ζη­τή­σει σουτ τριών πό­ντων, αλλά βλέ­πο­ντας τον Κα­τσί­βε­λη πάνω στον Ρέ­λε­φορντ θε­ώ­ρη­σα δύ­σκο­λο το ένας με έναν. Γι’ αυτό ζή­τη­σα πικ εν ρολ. Πράγ­μα­τι αυτοί έκα­ναν την αλ­λα­γή, όπως θέ­λα­με. Πέ­ρα­σε τον Κα­λα­μπό­κη αμέ­σως, ο Μι­λό­σε­βιτς έκλει­σε τη γωνία και κατά γνώμη μου έπρε­πε να πα­σά­ρει. Δεν το έκανε. Μου είπε ότι του έκανε φάουλ ο Μι­λό­σε­βιτς. Δεν μπο­ρού­με να πούμε κάτι, γιατί ο Τρέ­βορ έκανε ένα με­γά­λο παι­χνί­δι σή­με­ρα όπως όλοι. Με αυ­τα­πάρ­νη­ση και τρο­με­ρή ενέρ­γεια. Παί­ζα­με με μία ομάδα Eurocup που κο­στί­ζει επτά φορές το δικό μας μπά­τζετ και παί­ζο­με με παί­κτες επι­πέ­δου Ευ­ρω­λί­γκας που τους ανα­γκά­ζου­με να νι­κή­σουν στην πα­ρά­τα­ση με έναν πόντο. Μόνο μπρά­βο μπο­ρού­με να πούμε».

ΛΑ­ΡΕΝ­ΤΖΑ­ΚΗΣ: «Ήταν ένα δύ­σκο­λο παι­χνί­δι, απέ­να­ντι σε μία ομάδα Eurocup με πλή­ρες ρό­στερ και πολ­λούς παί­κτες. Εμείς δου­λέ­ψα­με για το ματς, παρά το γε­γο­νός πως δεν εί­χα­με πολ­λές μέρες και παί­ξα­με με ενέρ­γεια. Ήμα­σταν τα­κτι­κά καλοί. Όταν είσαι σε τέ­τοιο επί­πε­δο και δεν κοι­τάς τις λε­πτο­μέ­ρειες, συμ­βαί­νουν αυτά. Τώρα έχου­με δύ­σκο­λη συ­νέ­χεια μπρο­στά μας, παί­ζου­με με την Κη­φι­σιά εκτός έδρας και πάμε για το κα­λύ­τε­ρο. Στις βολές δεν σκέ­φτη­κα τί­πο­τα, ότι πρέ­πει να τις βάλω γιατί ήταν κρί­σι­μες».

O Γιού­ρι Ζντοβτς έκανε ντε­μπού­το με το δεξί στη Ρόδο μά­λι­στα τό­νι­σε ότι ανα­λαμ­βά­νει την ευ­θύ­νη γιατί δεν είπε στον Κάρ­τερ να αστο­χή­σει στη δεύ­τε­ρη βολή. Ανα­λυ­τι­κά τα όσα είπε: «Οι παί­κτες μου είναι γεν­ναί­οι. Τους δίνω συγ­χα­ρη­τή­ρια για την νίκη τους απέ­να­ντι σε μια πολύ καλή ομάδα και ανα­λαμ­βά­νω την ευ­θύ­νη γιατί δεν έδωσα εντο­λή στον Μαρκ Κάρ­τερ να αστο­χή­σει στην δεύ­τε­ρη βολή με 2,8” να απο­μέ­νουν για την λήξη της κα­νο­νι­κής διάρ­κειας του αγώνα».

ΝΩ­ΝΤΑΣ ΠΑ­ΠΑ­ΝΤΩ­ΝΙΟΥ: «Συγ­χα­ρη­τή­ρια στον Κο­λοσ­σό H Hotels για την προ­σπά­θεια του. Έγινε ένα δύ­σκο­λο και αντα­γω­νι­στι­κό ματς, που κρί­θη­κε στις λε­πτο­μέ­ρειες. Κά­να­με λάθη σε κρί­σι­μα ση­μεία και επι­τρέ­ψα­με στους αντι­πά­λους μας να μπουν ξανά στην διεκ­δί­κη­ση της νίκης και να οδη­γή­σουν τον αγώνα στην πα­ρά­τα­ση. Δεί­ξα­με χα­ρα­κτή­ρα και πή­ρα­με μια πολύ ση­μα­ντι­κή νίκη σε μια τρο­με­ρή ατμό­σφαι­ρα. Συ­νε­χί­ζου­με την σκλη­ρή δου­λειά με τον νέο προ­πο­νη­τή μας. Καλές Γιορ­τές».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.