ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H Μίκα Ιατρίδη εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
74

«Με γεν­ναιό­τητα και ομο­ψυ­χία, μπο­ρούμε να αντι­με­τω­πί­σουμε ως έθνος όλες τις προ­κλή­σεις».

Στις εκδη­λώ­σεις εορ­τα­σμού της Ημέρας της Εθνικής Αντί­στα­σης στη Ρόδο παρευ­ρέ­θηκε, ως εκπρό­σω­πος της Βουλής των Ελλήνων, η Βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου, Μίκα Ιατρίδη.

Με την ολο­κλή­ρωση των εκδη­λώ­σεων εορ­τα­σμού η Μίκα Ιατρίδη δήλωσε τα εξής:

«Τιμούμε σήμερα την Ημέρα της Εθνικής Αντί­στα­σης και τις θυσίες των προ­γό­νων μας για μια ελεύ­θερη Ελλάδα, ενάντια στα στρα­τεύ­ματα κατοχής την περίοδο 1941-1944, ενάντια στο φασισμό και τον ολο­κλη­ρω­τι­σμό.

Η ανα­τί­ναξη της γέφυρας του Γορ­γο­πό­τα­μου, κορυ­φαία πράξη της Εθνικής Αντί­στα­σης, απο­τε­λεί και εξαι­ρε­τι­κής σημα­σίας δίδαγμα για όλες τις νεό­τε­ρες γενιές. Με γεν­ναιό­τητα και ομο­ψυ­χία, μπο­ρούμε να αντι­με­τω­πί­σουμε ως έθνος όλες τις προ­κλή­σεις».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.