Ειδήσεις

“Ροδαυγή”: Μία στιγμή της ΖΩΗΣ μας είναι ολόκληρη η ΖΩΗ ενός ΠΑΙΔΙΟΥ- Εκκληση για να σωθεί ένα 3χρονο κοριτσάκι

Ο Δωδεκανησιακός σύλλογος γονέων και φίλων παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών «ΡΟΔΑΥΓΗ» σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας , Παιδιατρικής και Κοινωνικής Υπηρεσίας του Γ.Ν.Ρ. Κάνουν έκκληση σε όλους τους Ροδίτες ηλικίας 18-45 ετών να γίνουν Δότες Μυελού των Οστών  προκειμένου να βρεθεί συμβατός Δότης άμεσα για ένα 3χρονο κοριτσάκι από τη Ρόδο που πάσχει από λευχαιμία .

Η συλλογή δειγμάτων για τον έλεγχο ιστοσυμβατότητας θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 από τις 11:00 π.μ έως τις 18:00 μ.μ στο Αμφιθέατρο εντός του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου (δίπλα από το κυλικείο).

Η διαδικασία λήψης του δείγματος  γίνεται με στοματικό επίχρισμα (σάλιο) . Αν βρεθεί συμβατός δότης η διαδικασία που ακολουθείτε είναι εντελώς ανώδυνη διότι δίνεται μόνο μία φιάλη αίματος και όχι δείγμα από την πύελο όπως γινόταν παλαιότερα.

Μία στιγμή της ΖΩΗΣ μας είναι ολόκληρη η ΖΩΗ ενός ΠΑΙΔΙΟΥ !!!!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου