Αθλητικά

Οι νικητές του αγώνα MTB του Ροδήλιου

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και υψηλά στάνταρ ο Διασυλλογικός αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας με ονομασία 2ο SAKELLARIS BIKES- ΜΤΒ RACE. Ο αγώνας είχε την μορφή κυκλικής επαναλαμβανόμενης διαδρομής και περιλάμβανε ορεινό, δασικό κι ελάχιστο ασφάλτινο οδικό δίκτυο που βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένη και σηματοδοτημένη περιοχή παραπλεύρως της μονής Αγίου Σουλά Σορωνής Ρόδου.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10.00 ακριβώς για τους πρώτους αθλητές από την κατηγορία Μίνι μικρά από τον χώρο μπροστά από την Μονή και ο αγώνας τερμάτισε περί τις 13.00 στον ίδιο χώρο με την κατηγορία Παίδων, που έδρευε και η Γραμματεία του αγώνα. Οι αθλητές που ανέβηκαν στα βάθρα των απονομών, ανά κατηγορία είναι οι εξής:

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ

1.ΤΡΙΑΝΤΕΝΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΣΡ ΕΛΑΦΟΣ

2.ΚΟΥΦΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΡΟΔΗΛΙΟΣ Π.Ο. ΡΟΔΟΥ

3.ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΡΟΔΗΛΙΟΣ Π.Ο. ΡΟΔΟΥ

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1.ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΡΟΔΗΛΙΟΣ Π.Ο. ΡΟΔΟΥ

2.ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΡΟΔΗΛΙΟΣ Π.Ο. ΡΟΔΟΥ

3.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΓΑΠΗ Α.Ο. ΑΝΤΑΙΟΣ

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ

1.ΣΙΦΟΥΝΙΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ Α.Ο. ΑΘΛΟΣ

2.ΞΕΣΦΙΓΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.Ο. ΑΘΛΟΣ

3.ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ο. ΑΘΛΟΣ

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ ΑΣΡ ΕΛΑΦΟΣ

2.ΦΩΚΙΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΣΡ ΕΛΑΦΟΣ

3.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΤΑΜΠΟΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΡΟΔΗΛΙΟΣ Π.Ο. ΡΟΔΟΥ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

1.ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΡΟΔΗΛΙΟΣ Π.Ο. ΡΟΔΟΥ

2.ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΔΗΛΙΟΣ Π.Ο. ΡΟΔΟΥ

3.ΞΕΣΦΙΓΓΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Α.Ο. ΑΘΛΟΣ

ΠΑΙΔΩΝ

1.ΔΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΔΗΛΙΟΣ Π.Ο. ΡΟΔΟΥ

2.ΚΟΥΡΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΡΟΔΗΛΙΟΣ Π.Ο. ΡΟΔΟΥ

3.ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΡΟΔΗΛΙΟΣ Π.Ο. ΡΟΔΟΥ

Ο Ροδήλιος Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά:  Καταρχάς όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Την αγωνοδίκη επιτροπή και ειδικότερα τον Αλυτάρχη κ. Τάντη Σπύρο για την πολύ σημαντική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, συνεργάστηκαν υποδειγματικά για να φέρουν σε πέρας την άρτια και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Όλους τους εθελοντές και μέλη του Ρόδηλιου που αφιέρωσαν τον χρόνο τους και μας προσέφεραν όλη την ενέργεια και διαθέσιμη βοήθειά τους προκειμένου να ολοκληρώσουμε με υψηλά στάνταρ την διοργάνωση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου