Αθλητικά

Νέος αγώνας ποδηλασίας στην Κω

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται από τον K.Α.Ο. Φιλίνος με τη βοήθεια του ΔΟΠΑΒΣ του δήμου Κω, ποδηλατικός αγώνας δρόμου στην περιοχή Μαρμάρι (στην πίστα καρτ σε κυκλική διαδρομή). Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της Κω, αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ποδηλασίας. Στόχος των διοργανωτών η καθιέρωση του αγώνα ως θεσμό για την περιοχή .
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: mini μικρά 8-10 ετών mini μεγάλα 10-12 ετών, παμπαίδες, παγκορασίδες 12-14 ετών, Για τον υπολογισμό της ηλικίας υπολογίζεται το έτος γέννησης αφαιρούμενο από το τρέχον έτος, όχι ο μήνας.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 30/9/18 (ώρα 17:00)
Αγωνίσματα. Ενας κύκλος 300 μέτρων με φόρα.
Ενας κύκλος 300 μέτρων χωρίς φόρα.
Σκυταλοδρομία ομάδων.Ενας κύκλος 300 μέτρων ανά αθλητή.
Και ένας αγώνας 1000 μέτρων ταχύτητας.
Υψομετρικά 0 μηδέν
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι. Η διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα. Υποχρεωτική η χρήση κράνους. Οι αθλητές που έχουν δελτίο ΕΟΠ υποχρεούνται καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα να φορούν την επίσημη μπλούζα του συλλόγου τους βάσει καταστατικού
ΕΟΠ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν κατατεθεί στο email 4×4@4wd-hellas.gr ή στο τηλ 6977000901
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ- ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία από 16:00
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Σε σταθερό σημείο θα υπάρχει σταθμός τεχνικού service με εξειδικευμένο προσωπικό από την εταιρεία του κ.Σερνικού.
ΠΟΔΗΛΑΤΑ: Μπορείτε να αγωνιστείτε με κάθε είδους ποδήλατο
ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Ασθενοφόρο και διασώστες , θα βρίσκονται στον αγώνα.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η οργανώτρια ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο, 2ο και 3ο μετάλλιο. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ : Απαγορεύεται με ποινή αποκλεισμού η ρύπανση της περιοχής του αγώνα με μπουκάλια νερό ή συσκευασίες από μπάρες ή gel.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
MINI μικρά και μεγάλα παγκορασίδες και παμπαίδες

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου